Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şekerli su verdiğimde, su bittiğinde ya da kuruduğunda olduğu yer yapış yapış kalıyor,bu da karıncaların takılmasına, ya da yapılmasına sebep oluyor.Şeker su oranını o yüzden doğru ayarladigimdan emin değilim.Bu konuda tavsiye verebilir misiniz?
Ufak bir aliminyum folyo parçasını tabak olarak kullanabilirsiniz , ben pamuğu mercimek tanesi büyüklüğünde top haline getirip şekerli suyun içine atıyorum , pamuk şekerli suyu çekiyor daha sonra pamuğu ufak bir aliminyum folyo parçası üzerine koyup servis ediyorum , canlı yem takviyesinde de aynı yöntemi kullanıyorum. Hem daha pratik oluyor hem tüp veya outworld daha temiz oluyor