![]() |
Konumunuz nerde acaba dukkandan alabiliyor muyuzMerhaba Arkadaşlar
Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim.
Alfaterm muhendislik gosteriyor konumu sitesindeDüjkan yanolmıuorsam Beşyol da.Ben Bursa içi kargoyla aldım.
Ne bilim üstte görünce yazdımArkadaşlar ta eylülde yazmışım alnzlamsşsmz şimdi cevap vermenize gerek yoktu fakat teşekürler
Ben birkaç kez alışveriş yaptım gayet memnunum zaten çoğu yerde tavsiye edilen bir site size neden böyle olmuştur bilmiyorum işi vs. olmuş olabilir yani mağdur olabileceğiniz bir site değil tekrar konuşursanız halleder diye düşünüyorum. Para iadesi konusuna gelirsek internet üzerinden yaptığınız harcamaların para iadesi genellikle 2-3 iş günü oluyor keşke araştırsaydınız.Bu satici dan alisveris yapmak istedim siparisin ustunden bir hafta gecti gonderim yapmadi yazdim daha sonra gun icerisinde gonderim yapacagim dedi gondermedi.Ardindan siparis iptali istedim iptal etti siparis tutari da iade edilmedi.Ne urunumu gonderdi ne de parami iade etti ant store turkey kesinlikle tavsiye etmiyorum.
5 Ocak 2023'ten kalma...Ben birkaç kez alışveriş yaptım gayet memnunum zaten çoğu yerde tavsiye edilen bir site size neden böyle olmuştur bilmiyorum işi vs. olmuş olabilir yani mağdur olabileceğiniz bir site değil tekrar konuşursanız halleder diye düşünüyorum. Para iadesi konusuna gelirsek internet üzerinden yaptığınız harcamaların para iadesi genellikle 2-3 iş günü oluyor keşke araştırsaydınız.
![]() |