Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ant store Turkey güvenilirmi

  • Konbuyu başlatan MehT
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
fXFnO.png

MehT

Majör
4 Eyl 2022
110
51
75
LV
0
 
Ant store Türkey'den outworld asetat kağıdı vb. Şeyler alacağım güvenilir bir sitemi
 

Benzer konular

Hormiga

Süper Majör
Deneyimli Hobici
7 Eyl 2022
284
110
140
Ödüller
5
LV
2
 
Aldin mi eger aldiysan eline geldi mi saglamlar mi
 

Zefix

Media
15 Tem 2022
137
16
55
LV
0
 
Bursmenşeili firma .Ben 2 kez alışveriş yaptım.Güvenilir ve ürürünün arkasında duran bir satıcı.Eksik malzeme gelmişti.Hemen ücreydiz kargoyla gönderim yaptı satıcı.
 

Hormiga

Süper Majör
Deneyimli Hobici
7 Eyl 2022
284
110
140
Ödüller
5
LV
2
 
Googla yazdigim zaman baska bir sey cikiyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Düjkan yanolmıuorsam Beşyol da.Ben Bursa içi kargoyla aldım.
Alfaterm muhendislik gosteriyor konumu sitesinde
 

Teodora

Pupa
30 Ara 2022
50
9
30
LV
0
 
yakın zamanda alışveriş yaptım paketleme çok iyiydi hiç bir parça kırık bozuk gelmedi her şeyi özenerek yapıyor gözün kapalı alabilirsin.
 

npc_tetra

Yumurta
Yasaklanmış Üye
24 Eki 2022
38
3
15
LV
0
 
Benimde deneyimlerim çok güzeldi gerek canlı gerek cansız siparişlerim sorunsuz geldi
 

brhnegative

Yumurta
30 Kas 2022
15
4
15
LV
0
 
ben baya alışveriş yaptım güvenilir ve ilgili bir satıcı gönül rahatlığı ile alışveriş yapsbilirsin.
 
Son düzenleme:

MehT

Majör
4 Eyl 2022
110
51
75
LV
0
 
Arkadaşlar ta eylülde yazmışım alnzlamsşsmz şimdi cevap vermenize gerek yoktu fakat teşekürler
 

snopy16

Pupa
İş Ortağı
15 Ocak 2021
37
39
30
Ödüller
1
LV
1
 
Merhaba Sevgili Hobici Arkadaşlar

Ant Store Turkey olarak ortalama 7 yıldır hobi için elimden geleni yaptım. Öncelikle hepinize çok
teşekkür ederim.Ürünlerimin gelişmesinde çeşitlilik kazanmasından benden çok sizlerin faydası oldu.

Üzülerek belirtmek istediğim bir konudan sizlere bahsetmek istiyorum özellikle son 2 yıldır kullandığım
malzemelere gelene zamlar var ben bunları size elimden geldiğince yansıtmadım. Özellikle öğrenci olup
bu hobiyi yapanların bir hayli fazla olması nedeniyle kendi kar marjımdan yedim.(Bu arada öyle çılgın karlarda etmiyorum.)

Fakat bu yıl gerek kargolara gelen zamlar gerek malzemelere gelen zamlar beni oldukça köşeye sıkıştırdı.
Maalesef ülkemizde bir hobi yapmak bile ciddi bir maliyet gerektirir oldu.

Size şöyle bir örnek ile açıklayayım bu ay sadece 6 tane yazıcının çalıştığı ofisime 400 lira elektirik faturası geldi.
Aynı şekilde resmi bir işletme olduğum için vergiler ciddi anlamda arttı.Muhasebe gideri bile 300 lira oldu.

Toptan aldığım bir ürün şuan 30+Kdv (36 Lira) olarak bana gelmeye başladı. Ben bu ürünü 50 liraya satıyorum artı
olarak üzerinde işlem yapıyorum.

Size yukarıda ki örneklerle durumumu izah etmeye çalıştım. Bende ürünlerime zam yapmak zorunda kalacağım.
Lütfen beni yanlış anlayıp farklı algılar oluşturmayın. Yine elimden geleni yapmaya gayret edeceğim.

Yazımı buraya kadar okuduysanız hepinize çok teşekkür ederim...

Ersin ÇOBAN

Ant Store Turkey
 

ℙℝ𝕊-ℂ𝕝𝕒𝕨

Süper Majör
Deneyimli Hobici
1 Ağu 2024
128
145
105
Ödüller
2
LV
1
 
Bu satici dan alisveris yapmak istedim siparisin ustunden bir hafta gecti gonderim yapmadi yazdim daha sonra gun icerisinde gonderim yapacagim dedi gondermedi.Ardindan siparis iptali istedim iptal etti siparis tutari da iade edilmedi.Ne urunumu gonderdi ne de parami iade etti ant store turkey kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Ben birkaç kez alışveriş yaptım gayet memnunum zaten çoğu yerde tavsiye edilen bir site size neden böyle olmuştur bilmiyorum işi vs. olmuş olabilir yani mağdur olabileceğiniz bir site değil tekrar konuşursanız halleder diye düşünüyorum. Para iadesi konusuna gelirsek internet üzerinden yaptığınız harcamaların para iadesi genellikle 2-3 iş günü oluyor keşke araştırsaydınız.
 

F0RM1CA

Kraliçe
Deneyimli Hobici
12 Tem 2024
630
324
325
Ödüller
8
LV
3
 
Ben birkaç kez alışveriş yaptım gayet memnunum zaten çoğu yerde tavsiye edilen bir site size neden böyle olmuştur bilmiyorum işi vs. olmuş olabilir yani mağdur olabileceğiniz bir site değil tekrar konuşursanız halleder diye düşünüyorum. Para iadesi konusuna gelirsek internet üzerinden yaptığınız harcamaların para iadesi genellikle 2-3 iş günü oluyor keşke araştırsaydınız.
5 Ocak 2023'ten kalma...
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt