Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ağaç Türü Avicularia huriana (Ecuadorian Wooly Pinktoe)

fUpsY.png

Tarantulator

Yumurta
Editör
25 Haz 2024
10
17
15
Ödüller
1
LV
1
 
Avicularia huriana.jpg


Bilimsel Adı: Avicularia huriana

Yaygın isimler: Ecuadorian Wooly Pinktoe, Ekvador Yünlü Pembe Parmaklı, Ekvador Yünlü Pembe Pinktoe.

Yetişkin Boyutu: +7”

Sıcaklık: -

Nem: -

Tür: Yeni Dünya, Ağaçsal

Büyüme Hızı:

Ömrü: Dişiler (10 ila 12 yıl) | Erkekler (3 ila 4 yaş)

Doğal Yaşam Alanı: Peru, Ekvador

Barınma İhtiyaçları: Arboreal(Ağaçsı) kurulumu. Daha yüksek nem gereklidir ve birkaç günde bir sisleme yapılarak ve muhafazaya bir su bardağı eklenerek elde edilebilir. Alt tabakayı doyurmayın. Yeterli havalandırma sağlayın.

Mizaç: Yarı agresif/ürkek

Hakkında: Avicularia huriana "Ekvador Yünlü Pembe Parmaklı": Hobide çok nadir bulunan türlerden! Bu, ortalama 6 inç olduğundan ve bazı bireylerde 7 inç'i aştığı bilindiğinden daha büyük Avicularia türlerinden biridir. Bu, kırmızımsı karın kıllarına ve buzlu/kırlaşmış bacak kıllarına sahip oldukça "yünlü" bir görünüme sahip, açık renkli bir Avicularia'dır. Bu tür içinde ayrıca alışılmadık bir durum da, bu türün yarı agresif/ürkek olabilmesi ve doğrudan elleçlemeyle ilgisi olmamasıdır (genel olarak herhangi bir tarantula için bunu tavsiye etmiyoruz).
 
Son düzenleme:

Benzer konular

fU3Et.png

Users who are viewing this thread

Üst Alt