Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ağaç Türü Avicularia variegata (Kırmızı Pembe Burun) (Avicularia amazonica)

fUpsY.png

Tarantulator

Yumurta
Editör
25 Haz 2024
10
17
15
Ödüller
1
LV
1
 
Avicularia amazonica.jpg


Bilimsel Adı: Avicularia variegata

Ayrıca denir: Avicularia amazonica

Yaygın İsimler: Grizzly Pembe Ayak Parmağı | Tuğla Kırmızısı Pembe Burun | Manaus Kırmızı Kıç Ağacı Örümceği | Kırçıllı Pembe Burun | Brick Red Pink Toe

Yetişkin Boyutu: 12 - 14cm

Tür: Ağaçsı.

Büyüme Hızı: Orta/Hızlı

Mizaç: Uysal ama gergin.

Ömrü: “Şüpheli” – Kadınlar (10 ila 12 yıl) | Erkekler (3 ila 4 yaş)

Menşei: Venezuela, Kuzey Brezilya

Önerilen İklim: 24-26°C (Yaz), 20-25°C (Kış)

Önerilen Nem: Çapraz akışlı havalandırmayla %70-80.

Temel Muhafaza Gereksinimleri: Dikey alanda örümceğin boyutunun en az 4 katı, 5 cm ila 10 cm alt tabaka içeren arboreal kurulum. Bu ağaçta yaşayan tarantulalar kendilerine ait karmaşık perdeli evler yaratma eğiliminde olduğundan, muhafaza her türlü dikey yapıya sahip iyi bir çapraz akışlı havalandırmaya sahip olmalıdır. Geleneksel su kabını unutmayın.

Açıklama: Pembe Ayak Parmaklarının bakımı gerçekten çok ödüllendiricidir. Çoğu durumda ağır ağlara sahiptirler ve avlarını takip ettikleri karmaşık ve kalın ipek inlerini ağlarlar. Perdeli saraylarını sabitlemek için dikey muhafazalarında yeterli miktarda bitki veya yapı bulundurulmalıdır. Boş bir açık muhafazadan veya muhafazanın üst kısımlarında çok az yapı bulunan çok geniş ve ferah bir muhafazadan hoşlanmazlar.

Çoğu Pink Toe türünde olduğu gibi, iyi çapraz akışlı havalandırmayla birlikte yüksek nemin bu tarantulalar için uygun bir ortam sağlamak açısından çok önemli olduğunu unutmayın. Bu nedenle, muhafazanızda her zaman farklı yükseklikleri kapsayan havalandırma deliklerinin bulunduğundan emin olun, böylece muhafazanın içine ve dışına doğal hava akışını teşvik eder.
 

Benzer konular

fU3Et.png

Users who are viewing this thread

Üst Alt