Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Bioactive teraryum

fXFnO.png

Ugue83

Yumurta
30 Ocak 2025
1
0
5
LV
0

Merhaba agac turu tarantulam icin bioactive teraryum kuruyorum hindistan cevizi torfu yeterlimi canli bitkiler icin ve bu spagnum moss kullanilabilirmi
1000021614.jpg

Benzer konular

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,053
534
425
Ödüller
13
LV
4

hindistan cevizi torfu humuslu bi toprak değildir bitkiye yetmez kimyasal olmayan normal bitki toprağı ile karıştırın içinde yosundan da biraz katın
bitki seçimi de önemli bunun için her bitki canlıya ve böyle bakılmaya uymaz
springtail varsa eklemeniz iyi olur küf, mantar oluşma riskini azaltır atıklarla beslenerek
ilerki aşamaları da atarsanız daha çok yardımcı olabiliriz (canlı türü, boyu, teraryum şekli,cboyu, kullanacağınız bitkiler vs.)

Can28

Yumurta
2 Kas 2024
11
0
5
LV
0

Farklı hesaptan yazıyorumda pothos pilea ve dağ palmiyesi bakmayı düşünüyorum canlı l5 regalis büyüklük 15x15x25

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,053
534
425
Ödüller
13
LV
4

böyle bir teraryumu bu boyda değil de adult olacağı zaman daha çok öneririm geçici olacak çünkü bu

Can28

Yumurta
2 Kas 2024
11
0
5
LV
0

Bende geçici olacagı için denemiş olurum çünkğ eğer kalıcıda beceremessem daha çok sıkıntı çıkar diye düşünmüştüm

Users who are viewing this thread

Üst Alt