Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Cinsi nedir

fXFnO.png

yagiz42

Yumurta
11 May 2024
3
0
5
LV
0

IMG_20240615_150433.jpg

Benzer konular

edranien

Yumurta
13 Ocak 2022
8
3
15
LV
0

Kurt örümceği, zarar verecek zehri yok, esarette 1 2 aydan fazla yaşayacağını sanmıyorum o yüzden beslemeyi düşünüyorsan salmanı tavsiye ederim.

yagiz42

Yumurta
11 May 2024
3
0
5
LV
0

Kurt örümceği, zarar verecek zehri yok, esarette 1 2 aydan fazla yaşayacağını sanmıyorum o yüzden beslemeyi düşünüyorsan salmanı tavsiye ederim.
Eyw reis saliyorum o zaman.başlangıç türleri satan bir yer var mı çok aradım bulamadjm da. Mantis , sopa böceği , örümcek bulamadım guvenilir yer.

edranien

Yumurta
13 Ocak 2022
8
3
15
LV
0

Eyw reis saliyorum o zaman.başlangıç türleri satan bir yer var mı çok aradım bulamadjm da. Mantis , sopa böceği , örümcek bulamadım guvenilir yer.
Sopa böceği adana canlı yem satıyordu şu an stoğunda var mi bilmiyorum (tavsiye etme veya etmeme yapamiyorum daha önce oradan alışveriş yapmadim). Mantis Facebook grupları ve instagramda görmüştüm. Örümcekler de zaten tarantulaya göre kısa ömürlü olduğu için beslemesi pek yapilmiyor. Tarantula da bu forumda, Facebook gruplarında ve instagramda da bulabilirsin.

Users who are viewing this thread

Üst Alt