Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Denemesel Formicarium

fXFnO.png

talhaakın

Asker
6 May 2021
319
135
185
Ödüller
3
LV
2

bi süredir karınca bakma işlerine ara vermiştim ama bu ara tekrar bi canım çekmiş durumda. normalde yaptıkalrımdan farklı bir yaşam alanı yapıp kendi yuvalarını kursunlar istiyorum. daha önce bu işi kumla denemiştim ama çökmeler çok olduğundan koloniyi taşıma gerekmişti. araştırırken antcube diye bi markanın süngerimsi bir maddeden böyle bir sistem yaptığını gördüm ama türkiyeye satış yapmıyorlar. küçük bi araştırma yaptım ve benzer bi madde olarak "Basotect Melamin Süngeri" gibi bir süngere ulaştım. acaba bu süngerle benzer bi sistem kurulbilir mi? fikirleriniz nasıl?

Benzer konular

Taskinazo

Pupa
7 Nis 2021
72
27
30
LV
0

IMG_20250326_120359.jpg

Bahsettiğiniz madde bu olabilir ama ne kadar konforludur ya da yapmak istediğiniz sistem ne kadar sonuç verir bilemem daha önce mantar kullanan bilgisi olan varsa yardım alın

AnadolTr

Yumurta
22 Mar 2025
4
0
5
LV
0

Melamin sünger stüdyolarda falan ses yalıtımı için kullanılan malzeme çok küçükte olsa delikli bir yapısı var temizliği sizi çok yorabilir. Mantara da yine kendiniz şekil vereceksiniz. Antcube ün malzemesi digfix dedikleri reçine bazlı kendi üretimleri. Tr de zor ama yurtdışından biri alıp denerse forumda görmek güzel olur.

talhaakın

Asker
6 May 2021
319
135
185
Ödüller
3
LV
2

mantar kazmaları çok mümkün olmaz gibi çoğu tür içini bahsettiğim arkadaşın dediği digfix gibi bi sistem ama yani süngerimsi yapıların mantarlanması çok kolay o yüzden haklısın. belki benzer bi sistem bi şekilde kurulur diye düşündüm de zor duruyor.

AnadolTr

Yumurta
22 Mar 2025
4
0
5
LV
0

O gün yazdıktan sonra arkadaşıma digfix sipariş ettim gelirken getirecek temmuz ya da ağustos gibi elime geçince yine paylaşırım.

Users who are viewing this thread

Üst Alt