Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Extatosoms Tiaratum için öneri ve yardım

Montraselli

Yumurta
10 May 2025
2
0
5
LV
0

Herkese merhaba, 8 aydır yumurtadan çıkmasını beklediğim Extosoms Tiaratum lardan 1 tanesi çıktı ancak 1 bacağı yumurtanın içerisinde kalmış. Sizce çıkartmaya yardım etmelimiyim yoksa kendi kendine çıkarmı ? Şuanda 1 avuç büyüklüğünde bir kaba aldım ve içerisinde bir yaprak okaliptüs ağacından koydum. sizce nasıl devam etmeliyim önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_20250510_015952.jpg
    IMG_20250510_015952.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2025-05-10-02-45-23-654_com.miui.mediaviewer.jpg
    Screenshot_2025-05-10-02-45-23-654_com.miui.mediaviewer.jpg
    67.3 KB · Görüntüleme: 45

Benzer konular

kassiz

Yumurta
16 Şub 2025
30
1
15
LV
0

kendi haline birakin minnacik hayvan yapabileceginiz cok birsey yok hayvan kendi eklemlerini cikarabiliyor zaten en kotu ihtimal bir sonraki kabuk degisimine kadar bir bacagi eksik kalir

Montraselli

Yumurta
10 May 2025
2
0
5
LV
0

kendi haline birakin minnacik hayvan yapabileceginiz cok birsey yok hayvan kendi eklemlerini cikarabiliyor zaten en kotu ihtimal bir sonraki kabuk degisimine kadar bir bacagi eksik kalir
Yanıtın için teşekkür ederim. Diğer bacaklara oranla yumurtanın takılı kalan bacak çürümeye başlamışa benziyordu ondandan dolayı kürdan ile yardımcı oldup çıkarmasını sağladım. Ancak ayağı uzun süre yumurtanın içinde kaldığı için şuanda kullanamıyor. Birde bugün 2. günü ve yemek yemiyor. Gül yaprağı ve okaliptüs verdim.

kassiz

Yumurta
16 Şub 2025
30
1
15
LV
0

Yanıtın için teşekkür ederim. Diğer bacaklara oranla yumurtanın takılı kalan bacak çürümeye başlamışa benziyordu ondandan dolayı kürdan ile yardımcı oldup çıkarmasını sağladım. Ancak ayağı uzun süre yumurtanın içinde kaldığı için şuanda kullanamıyor. Birde bugün 2. günü ve yemek yemiyor. Gül yaprağı ve okaliptüs verdim.
yapragin kenarlarlarini zedeleyin o sekilde verin yavrular yapraklari parcalayamiyor ve ilacli olmadigindan emin olun benimkiler o sekilde telef oldu

Users who are viewing this thread

Üst Alt