Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Gekom hapşırıyor ve yemek yemiyor😔

Zmrgecko

Yumurta
13 Haz 2025
1
0
5
LV
0

Merhabalar öncelikle sizden bir konu hakkında yardım istiyorum. Geckom dişi 3-4 yaşlarında bir geko uzun bir süredir benimle . Kendisi 4 haftaya yakındır yemek yemiyor ( genellikle mario kurdu ve dubai böceği ile besleme yapıyorum) en son un kurdu denemek istedim belki yemesi daha rahat olur küçüj diye ama onuda yemeyi reddetti. Ben yinede 4 haftadır inatla önüne besinini koyuyorum. Yemeğine yaklaşıuor aslıdna iştahlı gibide görünüyor ama yalayıp hemen geri çekiliyor. Ve gözlemlediğim kadari ile hapşırığımsı bişi yapıyor çözemedim video olarak ekledim izlerseniz anlarsınız. Birbirlerine bağlı sebepler mi bilmiyorum ama görsellerden de yararlanarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim. (Sıcaklık-nem ayarını sürekli kontrol ediyorum, besinlerin üstlerine vitamin ve kalsiyumu döküyorum. Saunadı var ve saklanma alanıda var. Sularını da tazeliyorum . Sıcaklık pedi de var. Kısaca nerde sorun var inanın çözemedim.)

Ekli dosyalar

• IMG_7724.png
    IMG_7724.png
    805.1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_7725.png
    IMG_7725.png
    551.4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_7719.mov
    5.6 MB

Users who are viewing this thread

Üst Alt