ankaralıhilti
Yumurta
- 28 May 2022
- 38
- 10
- 15
LV
0
Merhaba bugün eve getirdiğim rulonun içinden buldum bacakları kahverengi abdomeni siyah ve sarı desenleri var hiç agresif değil sorum başlıkta zaten.
Sadece türünü öğrenmek için sormuş olabilir. Kendini sokturmak için sorduğunu sanmıyorum.Kral fotoğraf net değil zaten gerçek mi değil mi derken sokturma kendini değmez akdeniz bölgesinde gerçek karadul bulunuyor.
Dediğiniz gibi Steatoda paykulliana'nın beyaz varyasyonu bazen beyazdan çok sarıya yakın olabiliyor. Fotoğraf tür tanımlama için için yeterli değil.steatoda paykulliana olabilir belki, yanlış değilsem sarı çizgile şekildede bulunabiliyor
adam sadece dikkat etmesi icin uyarmış bence siz fazla yanlış anlamışsınızFotoğraf yetersiz.
Sadece türünü öğrenmek için sormuş olabilir. Kendini sokturmak için sorduğunu sanmıyorum.
Sadece Akdeniz'de değil Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinde Akdeniz Karadulu (Latrodectus tredecimguttatus) var.
Marmara bölgesinde kahverengidul (Latrodectus geometricus) var.
Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde Beyazdul (Latrodectus pallidus) ve Latrodectus dahli var.
Türkiye'deki karadulların konumları olan kısım genel bilgilendirme içindi, ona söylemedim.Adam sadece dikkat etmesi için uyarmış bence siz fazla yanlış anlamışsınız
Daha net, desenleri belli olan, bir de mümkünse karnının altı gözüken bir fotoğrafını atabilir misiniz tanım için.Bu madar muhabbetin ardından, bu karadulu hayatımda ilk defa wc denemesi yaptım ve şuan 3. ayımız gayet sağlıklı hiç kanuk atmadı ama yemek yiyor bahsettiğim gibi agresif olmadığı için denemek istedim.