Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

karıncalar hava alırmı

• Konbuyu başlatan rafet
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
fXFnO.png

rafet

Yumurta
7 Nis 2025
12
3
15
LV
0

benim bir sorum daha var delikli test tüpü tıpası alsam pamuk yerinee kullanabilirmiyim hava alırmı karıncalar birde hortum alacağım 16x160 mm Cam Test Tüpü için 12x10 mm / 10x8 mm Hortum hangisi uygun olur ant store turkey de satılan plastik cımbızı kullanan oldumu tüpe sığar mı işte pamuğu çıkartmak için falan

Benzer konular

F0RM1CA

Kraliçe
Deneyimli Hobici
12 Tem 2024
694
367
325
Ödüller
9
LV
3

Pamuk tıkayınca zaten boşluklu olduğu için hava alıyorlar.Delikli test tüpü tıpasını tam bilmiyorum.Delik fazla büyükse karıncalar firar edebilir.

Bahadır

Yumurta
21 Haz 2024
34
19
15
LV
0

benim bir sorum daha var delikli test tüpü tıpası alsam pamuk yerinee kullanabilirmiyim hava alırmı karıncalar birde hortum alacağım 16x160 mm Cam Test Tüpü için 12x10 mm / 10x8 mm Hortum hangisi uygun olur ant store turkey de satılan plastik cımbızı kullanan oldumu tüpe sığar mı işte pamuğu çıkartmak için falan
Cımbızın tüpe sığıcağını sanmıyorum bendede ona benzer bi cımbız var.

talhaakın

Asker
6 May 2021
319
135
185
Ödüller
3
LV
2

o cımbız sanırım sığmıyordu, biara almıştım. pamuk niçin kullanmıyorsun en verimli sistem, tıpaiçerdeki nem dengesini de etkileyebilir çok geçirgen değilse, çok geçirgense de karınca geçebilir .d

Users who are viewing this thread

Üst Alt