Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
A | konya da öğlen saati | Tür / Cins Sorgulama | 1 | 137 | |
A | konya da karınca | Tür / Cins Sorgulama | 2 | 408 | |
A | konya da karınca | Tür / Cins Sorgulama | 2 | 352 | |
A | konya da saat 11-12 civarı | Tür / Cins Sorgulama | 1 | 302 | |
A | Konya saat 5 civarı kraliçe | Tür / Cins Sorgulama | 2 | 489 |
Üretim yapabileceğim miktarda un kurdu arıyorum.(Ücreti mukabilinde.)
Böcek-pupa-larva olabilir.
Konya ve Niğde için geçerli..
Satıcı Konyada zatenTeşekkür ederim.
Net bir şekilde 2 il içinde elden teslim almak istediğimi belirtmiştim oysaki.![]()
Lafının arkasında durmakla ne alakası var ne anlatıyon la sen ASFIJWQHIRQW? Mesajı ben silmedim sizinkilerden birisi silmiş. Forum zaten sizin gibi modluk yapmayı bilmeyen elemanlar yüzünden ölü halde. LAN OLUM 2 HAFTADIR BOTLARI BİLE KOVAMADINIZ ANASAYFA LEŞ HALDE ASIUFDIQWURQWUIRQWUIGRQWUIHRWQR. Sen önce işini yap sonra konuş aslan kes sesini.@xHE4RT eğer bir laf ediyorsan arkasında lafının arkasında dur. Lafının arkasında duramayan "adam" gelmiş modların adamlığını sorguluyor, önce kendin "adam" ol sonra başkalarının adamlığını sorgula birader.
Forumun kitlesi öldü yazın aktif oluyordu o da yok şuan karınca dünyası çöktü artık toparlanması da zor düzenleme olarak söyleyeyim bizle ilgisi yok kankam ben kaç aydır yöneticiyim daha yeni yönetici paneli verdilerLafının arkasında durmakla ne alakası var ne anlatıyon la sen ASFIJWQHIRQW? Mesajı ben silmedim sizinkilerden birisi silmiş. Forum zaten sizin gibi modluk yapmayı bilmeyen elemanlar yüzünden ölü halde. LAN OLUM 2 HAFTADIR BOTLARI BİLE KOVAMADINIZ ANASAYFA LEŞ HALDE ASIUFDIQWURQWUIRQWUIGRQWUIHRWQR. Sen önce işini yap sonra konuş aslan kes sesini.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hem adamlık ne alaka dostum adamlık hakkında tek bir kelam yazdığımı hatırlamıyorum. Yarası olan gocunur misali sanırsam XD
Sen kaç aydırdan bahsediyorsun. Ben yıldan bahsediyorum. 21-22 senesinde Enif abiden sonra önüne geleni almaya başladı forum adminliğine. Leş adminlik yaptılar ve sonuç şuanda bu. Karınca hobisi şuanda çok rağbet gören bir hobi değil bunu ben de biliyorum. Zamanında çoluk çocuğu mod yapmalarını eleştiriyorum. Kitleyi elde tutmak için çaba göstermedi kimse. Tabii ki de önemsenmez.Forumun kitlesi öldü yazın aktif oluyordu o da yok şuan karınca dünyası çöktü artık toparlanması da zor düzenleme olarak söyleyeyim bizle ilgisi yok kankam ben kaç aydır yöneticiyim daha yeni yönetici paneli verdiler![]()
artık olan oldu daha da düzeleceğini sanmam forumun kurucusu bile ilgilenmiyor Forum ile..Sen kaç aydırdan bahsediyorsun. Ben yıldan bahsediyorum. 21-22 senesinde Enif abiden sonra önüne geleni almaya başladı forum adminliğine. Leş adminlik yaptılar ve sonuç şuanda bu. Karınca hobisi şuanda çok rağbet gören bir hobi değil bunu ben de biliyorum. Zamanında çoluk çocuğu mod yapmalarını eleştiriyorum. Kitleyi elde tutmak için çaba göstermedi kimse. Tabii ki de önemsenmez.
Hocam elimde az sayıda var ama üretimini yapmak isterseniz yardım edebilirim, Niğde'de hastane tarafinda oturuyorum. İnsta üzerinden yazarsanız konuşuruz . İnstam -fethiemir2351-Üretim yapabileceğim miktarda un kurdu arıyorum.(Ücreti mukabilinde.)
Böcek-pupa-larva olabilir.
Konya ve Niğde için geçerli..
Hocam elimde az sayıda var ama üretimini yapmak isterseniz yardım edebilirim, Niğde'de hastane tarafinda oturuyorum. İnsta üzerinden yazarsanız konuşuruz . İnstam -fethiemir2351-
![]() |