Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmirin neresinde oturuyorsunuz genellikle messor daha yoğun izmirde Cataglyphis türünü yaz aylarında bulabilirsiniz ben geçen gün uçuşa rastlamıştım yağmurlu havadan sonra hafif ılıman havada bulmanız olduça yoğun
İzmirin neresinde oturuyorsunuz genellikle messor daha yoğun izmirde Cataglyphis türünü yaz aylarında bulabilirsiniz ben geçen gün uçuşa rastlamıştım yağmurlu havadan sonra hafif ılıman havada bulmanız olduça yoğun
Torbalı da oturuyorum bende buralarda denk gelebiliyor denk gelirse eğer sizin için ayırırım zaten 1 aya anca sezon açılır geçen sene ramazan'da başlamıştı denk gelmiştim
Torbalı da oturuyorum bende buralarda denk gelebiliyor denk gelirse eğer sizin için ayırırım zaten 1 aya anca sezon açılır geçen sene ramazan'da başlamıştı denk gelmiştim