Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçe karınca arıyorum

fXFnO.png

SunShinee

Pupa
27 Ocak 2021
18
5
30
LV
0

Hobiye başlamayı düşünüyorum herhangi bir şekilde izmir içi bulabileceğim bir kraliçe karınca var mıdır?

Benzer konular

Faisoulfy

Yumurta
Emektar
Deneyimli Hobici
21 Ocak 2022
26
22
15
Ödüller
2
LV
1

Hobiye başlamayı düşünüyorum herhangi bir şekilde izmir içi bulabileceğim bir kraliçe karınca var mıdır?
İzmirin neresinde oturuyorsunuz genellikle messor daha yoğun izmirde Cataglyphis türünü yaz aylarında bulabilirsiniz ben geçen gün uçuşa rastlamıştım yağmurlu havadan sonra hafif ılıman havada bulmanız olduça yoğun

SunShinee

Pupa
27 Ocak 2021
18
5
30
LV
0

İzmirin neresinde oturuyorsunuz genellikle messor daha yoğun izmirde Cataglyphis türünü yaz aylarında bulabilirsiniz ben geçen gün uçuşa rastlamıştım yağmurlu havadan sonra hafif ılıman havada bulmanız olduça yoğun
İzmir bornova civarında oturuyorum siz nerede buldunuz şuan hava aşırı soğuk sanmıyorum yakın zamanda olsun

F0RM1CA

Kraliçe
Deneyimli Hobici
12 Tem 2024
630
324
325
Ödüller
8
LV
3

1-2 aya yeni sezon başlar. O zaman aramaya çıkabilirsiniz.

Faisoulfy

Yumurta
Emektar
Deneyimli Hobici
21 Ocak 2022
26
22
15
Ödüller
2
LV
1

İzmir bornova civarında oturuyorum siz nerede buldunuz şuan hava aşırı soğuk sanmıyorum yakın zamanda olsun
Torbalı da oturuyorum bende buralarda denk gelebiliyor denk gelirse eğer sizin için ayırırım zaten 1 aya anca sezon açılır geçen sene ramazan'da başlamıştı denk gelmiştim

Users who are viewing this thread

Üst Alt