Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçelerim şekerli suya ulaşabilirler mi?

• Konbuyu başlatan meka
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
fXFnO.png

meka

Yumurta
13 Kas 2024
6
0
5
LV
0

İlk defa kraliçe için tüp hazırladım fotoğrafını da eke ekledim ama aklıma takılan bir soru var bu pamukların karıncalara doğru olan tarafı kuru gözüküyor bu karıncalar bi şekilde suya ulaşır mı yoksa değiştireyim mi

Ekli dosyalar

• 9D984F91-8B97-4C3B-A7AF-B211669936CA.jpeg
    9D984F91-8B97-4C3B-A7AF-B211669936CA.jpeg
    259 KB · Görüntüleme: 66

Benzer konular

meka

Yumurta
13 Kas 2024
6
0
5
LV
0

İlk sorum karıncaların neden hepsi kanatlı, yuva ağzından mı buldunuz?

İkinci sorum su haznesine şekerli su
İlk sorum karıncaların neden hepsi kanatlı, yuva ağzından mı buldunuz?

İkinci sorum su haznesine şekerli su mu koydunuz?
Öğlen saat 1-2 gibi apartmanın bahçesinde çok sayıda kanatlı bu karıncaları gördüm, belki uçuşa yeni çıkmışlardır diye dokunmadım çiftleşmelerini bekledim akşam saatlerinde tekrar çıkıp etraftan bir kaç tanesini topladım daha bulalı 2 gün oluyor kanatlarını ne zaman dökeceklerini bilmiyorum
Evet şekerli su

gulletopu

Pupa
30 Tem 2024
80
31
30
LV
0

Öğlen saat 1-2 gibi apartmanın bahçesinde çok sayıda kanatlı bu karıncaları gördüm, belki uçuşa yeni çıkmışlardır diye dokunmadım çiftleşmelerini bekledim akşam saatlerinde tekrar çıkıp etraftan bir kaç tanesini topladım daha bulalı 2 gün oluyor kanatlarını ne zaman dökeceklerini bilmiyorum
Evet şekerli su
Bulduklarınız muhtemelen döllenmemiş prenseslerdir çünkü genelde test tüpüne konulduklarında sulu pamuğa doğru beklerler.

Su haznesi şekerli su olmaması gerekiyor çünkü şekerli su koyduğunuz zaman bakterilerin üremesi için uygun bir ortam sağlarsınız uzun bir süre geçtikten sonra canlılarınızdaki sebepsiz ölümün sebebi haline de gelebilir bu kullandığınız şekerli su.

F0RM1CA

Kraliçe
Deneyimli Hobici
12 Tem 2024
622
321
325
Ödüller
8
LV
3

1-2 hafta tutun. Yumurtlamazsa salın.