Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Lasius niger canlı yem beslenme

fXFnO.png

Widagger

Yumurta
15 Nis 2025
2
0
5
LV
0

Lasius niger Kolonim için yakında canlı yeme geçmek istiyorum şuan 6 işçi var, 10 işçiden sonra canlı yeme geçmeyi planlıyorum bu süreçte araştırmalar yaptım kesin emin olamadım o yüzden canlı yem olarak en iyi seçeneği arıyorum, un kurdu mu daha iyi olur, morio mu, bufallo mu bunların haricinde bunlardan daha iyi sonuç vericek alternatifler varsa söyleyebilirsiniz, çoğu yerde araştırdım bazı koloniler un kurdunu sevmiyomuş morio olur mu diyorum morio da benim türüm için biraz büyük ve yağlı mı kalıyor bu gibi sorular var aklımda o yüzden dediğim gibi tek bir canlı yem seçicem ve senelerce onunla devam edicem bu yüzden en iyi protein değerlerine sahip ve en iyisini söylerseniz sevinirim. tşk