Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Morio kurdu

fXFnO.png

özca

Pupa
6 Eki 2024
68
26
30
LV
0

Arkadaşlar ayırsam pupa olurlar mı, ben tam anlayamıyorum da belki daha tecrübeli arkadaşlar vardır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241214_161022_Gallery.jpg
    Screenshot_20241214_161022_Gallery.jpg
    113.7 KB · Görüntüleme: 51

Benzer konular

gulletopu

Pupa
30 Tem 2024
80
31
30
LV
0

Evet olurlar, en son bir besleme yapın patates gibi sebzelerle ardından hepsini birbirleriyle temas edemeyecekleri alana ayrı ayrı koyun, pupaya belli süre sonra geçeceklerdir.
20241215_082846.jpg

özca

Pupa
6 Eki 2024
68
26
30
LV
0

Bunlar biraz küçük değil mi keza benimkiler böcek olmadan önce baya bir büyüktüler
Evet olurlar, en son bir besleme yapın patates gibi sebzelerle ardından hepsini birbirleriyle temas edemeyecekleri alana ayrı ayrı koyun, pupaya belli süre sonra geçeceklerdir.
Ekli dosyayı görüntüle 33142
Ben koydum bazıları kabuk atmış bazıları hiç değişmemiş bende size sordum daha büyümeleri gerekiyormu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sos kabı olurmu

Users who are viewing this thread

Üst Alt