Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba regalis besliyorum ve nerden teraryum için dekor dal alıcagımı bulamadım yardımcı olurmusunuz doğadan alıncada küf riski olur diyede istemiyorum
Merhaba regalis besliyorum ve nerden teraryum için dekor dal alıcagımı bulamadım yardımcı olurmusunuz doğadan alıncada küf riski olur diyede istemiyorum
Terrataur, geniş bir ürün yelpazesi sunarak sürüngen tutkunlarına özel bir alışveriş deneyimi sunar. Özenle seçilmiş yaşam alanları, besinler, oyuncaklar ve diğer sürüngen malzemeleri ile sürüngen dostlarınızın konforunu ve mutluluğunu ön planda tutuyoruz.
terrataur.com
Şöle bir site buldum ama nekadar güvenli bilmiyorum daha önce hiç alış veriş yapmadım
dışardan alınan şeyi fırınlama, kaynar suya koyma dışardan üstünde gelebilecek şeyleri engeller küd oluşmamasınız vs sağlamaz ki tahtayı kaynar suya koymak onun iyice içine su geçmesini sağlar iyi bir şey değil, dala parçaları değil de kuru ağaç kabukları vs bulabilirseniz küfe vs daha dayanıklı oluyorlar