Kuzeylllll
Yumurta
- 16 Mar 2025
- 18
- 2
- 15
LV
0
![]() |
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
kraliçenin türü nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 11 | 88 | |
![]() |
Kraliçe mi ? Türü nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 2 | 128 | |
M | Kraliçe mi? Türü/Cinsi nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 6 | 294 | |
Y | Karıncaların türü nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 2 | 178 | |
S | Merhaba aranıza yeni katıldım, türü nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 2 | 160 |
Prens balkona bakmaya devam edin kraliçe gelebilir akşam ışık yanarkenBalkonda buldum çok ufaklar türü nedir acaba ?
Merhaba sanırım iyi çekememişim oradaki turuncular prenses diğer siyahlı prens evet çok ufaklar ama boyun ve kafa yapısı prenses olduğunu söylüyor sizce temnotorax olabilir mi?Prens balkona bakmaya devam edin kraliçe gelebilir akşam ışık yanarken
fotoğraflarda bir şey belli değil ondan bir şey diyemem ama temnotoraxların uçuş dönemi değil diye biliyorumMerhaba sanırım iyi çekememişim oradaki turuncular prenses diğer siyahlı prens evet çok ufaklar ama boyun ve kafa yapısı prenses olduğunu söylüyor sizce temnotorax olabilir mi?
fotoğraflarda bir şey belli değil ondan bir şey diyemem ama temnotoraxların uçuş dönemi değil diye biliyorum
Ceviz o toz haldeTüpün içindekil sarımsı şeyler ne ise çıkartın lütfen. Karıncaların beslenebileceği birşey benzemiyor. Aksine onlara zarar verebilir.
Tapinoma simrothi,plagiolepis pygmaea,monomorium subopacum,temnothorax,cardiocondylaBalkonda buldum çok ufaklar türü nedir acaba ?
Sağ olTapinoma simrothi,plagiolepis pygmaea,monomorium subopacum,temnothorax,cardiocondyla
Görsellerden çok anlaşılmıyor ama bu türler olabilir bu türelerin internetten görselleriyle sizinkileri karşılaştırın belki bunlardan biridir.
Merhaba burası baya sıcak yani 22 derece falandıSon fotoğrafta ortada olan arkadaş prenses gibi duruyor. Absürt şekilde Nylanderia prensesine benziyor. Prensler onun değil ama. Renkleri uymasa da en iyi tahminim Prenolepis nitens prensi oldukları yönünde. Nylanderianın hazirandan önce uçması saçma biraz. Gece hava kaç dereceydi? Yaz sıcağı denilebilecek seviyede miydi?
Nylanderia uçuş sıcaklığına baktım 5-8 dereceymiş yaza gerek yokmuşSon fotoğrafta ortada olan arkadaş prenses gibi duruyor. Absürt şekilde Nylanderia prensesine benziyor. Prensler onun değil ama. Renkleri uymasa da en iyi tahminim Prenolepis nitens prensi oldukları yönünde. Nylanderianın hazirandan önce uçması saçma biraz. Gece hava kaç dereceydi? Yaz sıcağı denilebilecek seviyede miydi?
![]() |