![]() |
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Un kurdu böceği | Yem ve Besleme | 0 | 468 | |
![]() |
Un Kurdu böceği üremesi | Yem ve Besleme | 2 | 581 | |
T | Satılık un kurdu böceği | Satmak İsteyenler | 0 | 368 | |
T | Un kurdu böceği satılık | Satmak İsteyenler | 1 | 440 | |
![]() |
Tarantula da cansız (dondurulmuş un kurdu hamam böceği türleri) ile besleme yapılırmı | Tarantulalar | 17 | 749 |
Un kurdu böceklerinin fotosunumuFotoğraf atar mısınız
genel olarak ortamın bi fotosu olur yataklıkları falanFotoğraf atar mısınız
genel olarak ortamın bi fotosu olur yataklıkları falan
yataklıkların da yulaf ,mısır unu, tam buğday unu galeta unu bide 1 kilo biryerden getirdiğim kepek var inceFotoğraf atar mısınız
genel olarak ortamın bi fotosu olur yataklıkları falan
yataklıkların da yulaf ,mısır unu, tam buğday unu galeta unu bide 1 kilo biryerden getirdiğim kepek var inceFotoğraf atar mısınız
yeterli beslemeyi alamamış olabilirler yumurta atacaklarında yukarı çıkacaklardır sana önerim beslemeyi havuç ve patates ile yapman böylece su ihtiyaçlarını da karşılamış olurlar bir kaç dilim patates iş görecektir bunun için fotoğrafta gözükenden daha ufak olsun ama 2-3 tane falan olsun hazır olduklarında yumurtayı atarlar zaten bu arada ne zamandır bekliyorsun hemen hızlı olacak bir süreç değil bu söylemek istedimyataklıkların da yulaf ,mısır unu, tam buğday unu galeta unu bide 1 kilo biryerden getirdiğim kepek var ince
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
yataklıkların da yulaf ,mısır unu, tam buğday unu galeta unu bide 1 kilo biryerden getirdiğim kepek var ince
ayrıca hazır yataklık satan siteler de var ankara yem bunun için iyi örnek olabilir gayet de uygun fiyata bulabilirsin belki hazırladığın yataklığın karışımını beğenmemış olabilirler yeterli gelmemiş olabiliryataklıkların da yulaf ,mısır unu, tam buğday unu galeta unu bide 1 kilo biryerden getirdiğim kepek var ince
yataklıkların da yulaf ,mısır unu, tam buğday unu galeta unu bide 1 kilo biryerden getirdiğim kepek var ince
Malesef dışarıdan yataklık alamam fakat zaten 2 tane un kurdu böceği var onlarda una gömülüp gömülüp duruyor yani hiç gozukmuyorlaryeterli beslemeyi alamamış olabilirler yumurta atacaklarında yukarı çıkacaklardır sana önerim beslemeyi havuç ve patates ile yapman böylece su ihtiyaçlarını da karşılamış olurlar bir kaç dilim patates iş görecektir bunun için fotoğrafta gözükenden daha ufak olsun ama 2-3 tane falan olsun hazır olduklarında yumurtayı atarlar zaten bu arada ne zamandır bekliyorsun hemen hızlı olacak bir süreç değil bu söylemek istedim
ayrıca hazır yataklık satan siteler de var ankara yem bunun için iyi örnek olabilir gayet de uygun fiyata bulabilirsin belki hazırladığın yataklığın karışımını beğenmemış olabilirler yeterli gelmemiş olabilir
ayrıca hazır yataklık satan siteler de var ankara yem bunun için iyi örnek olabilir gayet de uygun fiyata bulabilirsin belki hazırladığın yataklığın karışımını beğenmemış olabilirler yeterli gelmemiş olabiliryataklıkların da yulaf ,mısır unu, tam buğday unu galeta unu bide 1 kilo biryerden getirdiğim kepek var ince
onun anormal bir davranış olduğunu düşünmüyorum ya dediğim gibi belki beslemeyi yapmadan önce un içerisinden çıkartıp besleme esnasında gözlemleyebilirsiniz yataklık içine gömülüyorlarsa daha hazır değillerdirMalesef dışarıdan yataklık alamam fakat zaten 2 tane un kurdu böceği var onlarda una gömülüp gömülüp duruyor yani hiç gozukmuyorlar
Tamamdır bir dilim salatalık koysam olurmuayrıca hazır yataklık satan siteler de var ankara yem bunun için iyi örnek olabilir gayet de uygun fiyata bulabilirsin belki hazırladığın yataklığın karışımını beğenmemış olabilirler yeterli gelmemiş olabilir
onun anormal bir davranış olduğunu düşünmüyorum ya dediğim gibi belki beslemeyi yapmadan önce un içerisinden çıkartıp besleme esnasında gözlemleyebilirsiniz yataklık içine gömülüyorlarsa daha hazır değillerdir
olur olur salatalık havuç patates bu üçü iyidir hocamTamamdır bir dilim salatalık koysam olurmu
Teşekkürler cevaplar için hayır yüzeye çıkıp hiç karşılaşmıyolar karşılaşmayıp çiftleşmicekler diye endişeleniyorumolur olur salatalık havuç patates bu üçü iyidir hocam
Eğer 2 taneyse cinsiyetleri aynı olabilir üretim ve döngü için en az 50 tane böcek olması lazım iki taneyle üretim yapmanız çok meşakkatli olacaktır.Teşekkürler cevaplar için hayır yüzeye çıkıp hiç karşılaşmıyolar karşılaşmayıp çiftleşmicekler diye endişeleniyorum
Hayır iki tane degılEğer 2 taneyse cinsiyetleri aynı olabilir üretim ve döngü için en az 50 tane böcek olması lazım iki taneyle üretim yapmanız çok meşakkatli olacaktır.
O zaman alan daraltmaya gideceksiniz, dar alanda karşılaşma ihtimalleri daha fazla olur, ayrıca dışarıda çiftleşmelerini istiyorsanız karanlık bir ortam olması gerekiyor, kendileri viyollerin altında çiftleşiyor olabilir bundan dolayı da siz göremiyorsunuzdur.Hayır iki tane degıl
Aslında şuanda 70 adet pupa var fakat iki tane böcekte kaldılar.O zaman alan daraltmaya gideceksiniz, dar alanda karşılaşma ihtimalleri daha fazla olur, ayrıca dışarıda çiftleşmelerini istiyorsanız karanlık bir ortam olması gerekiyor, kendileri viyollerin altında çiftleşiyor olabilir bundan dolayı da siz göremiyorsunuzdur.
Ve ben kendim koyuyorum bizzat yemeğe geri una gömülüyolarO zaman alan daraltmaya gideceksiniz, dar alanda karşılaşma ihtimalleri daha fazla olur, ayrıca dışarıda çiftleşmelerini istiyorsanız karanlık bir ortam olması gerekiyor, kendileri viyollerin altında çiftleşiyor olabilir bundan dolayı da siz göremiyorsunuzdur.
Hocam zaten pek bi yemek ihtiyaçları yok o kısıma takılma gece olduğunda karanlıkken çıkıp yiyorlardır sen alıp çıkartırsan stres yapıp yemez kaçarlar zaten arkadaşın da dediği gibi alanı daraltman iyi olabilirAslında şuanda 70 adet pupa var fakat iki tane böcekte kaldılar.
Ve ben kendim koyuyorum bizzat yemeğe geri una gömülüyolar
![]() |