Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Yardım eder misiniz?

fXFnO.png

ZevkMeselesi

Yumurta
18 Ağu 2024
5
0
5
LV
0

merhaba iyi forumlar arkadaşlar uzun zamandan beri örümcek beslemek istiyorum ev de başlangıç olarak önerdiğiniz tür var ise yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar

SomeBody

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
747
433
380
Ödüller
8
LV
3

birsürü canlı önerebilirim fakat buradan satış yasaktır haberiniz olsun ne tarz canlı beslemek istiyorsunuz

ZevkMeselesi

Yumurta
18 Ağu 2024
5
0
5
LV
0

teşekkür ederim son bi sorum daha olucak bu türleri nereden temin edebilirim bir kaç araştırma yaptım fakat herhangi bir yere ulaşamadım yardımcı olabilir misin bu konuda?

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,053
534
425
Ödüller
13
LV
4

teşekkür ederim son bi sorum daha olucak bu türleri nereden temin edebilirim bir kaç araştırma yaptım fakat herhangi bir yere ulaşamadım yardımcı olabilir misin bu konuda?
facebook sayfalarına bakabilirsiniz forumda genel bakım, türler, başlangıç türleri konuları var birsürü onları okuyun canlı aramadan önce zaten ne türlere bakıcağınızı da öğrenmiş olursunuz bu sırada

Users who are viewing this thread

Üst Alt