Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

yumurtaların larva olmaması normalmi

fXFnO.png

rafet

Yumurta
7 Nis 2025
12
3
15
LV
0

merhabalar ben bu hobiye yeni başladım arkadaşım 2 adet kıraliçe bulmuş birini bana verdi 21 gün önce bulmuş ve yumurtalar larva olmadı normal değilmi birde gerrçekten deneyimli olan lişilere soruyorum cinsi nedir 2 3 kişiye sordum farklı dediler kameram iyi netlemiyor zoom atarsam hiç bisi belli olmuyor bu yüzden biraz uzaktan çektim :D

Ekli dosyalar

• 0aeac2e1-cfd0-497b-a2f7-0d5bb621d92d.jpeg
    0aeac2e1-cfd0-497b-a2f7-0d5bb621d92d.jpeg
    55.7 KB · Görüntüleme: 38

Benzer konular

SavelyeE

Pupa
10 Eki 2024
96
30
30
LV
0

merhabalar ben bu hobiye yeni başladım arkadaşım 2 adet kıraliçe bulmuş birini bana verdi 21 gün önce bulmuş ve yumurtalar larva olmadı normal değilmi birde gerrçekten deneyimli olan lişilere soruyorum cinsi nedir 2 3 kişiye sordum farklı dediler kameram iyi netlemiyor zoom atarsam hiç bisi belli olmuyor bu yüzden biraz uzaktan çektim :D
Cinsi messor , yumurtaların gözle görülür değişimi için 3 hafta kadar bi zamanın geçmesi lazım , bunun dışında sıcaklığın 20-25 derece sabit olması gerekir , stres de önemli bi etkendir , kraliçeyi hangi koşullarda tutuyorsunuz?

rafet

Yumurta
7 Nis 2025
12
3
15
LV
0

Cinsi messor , yumurtaların gözle görülür değişimi için 3 hafta kadar bi zamanın geçmesi lazım , bunun dışında sıcaklığın 20-25 derece sabit olması gerekir , stres de önemli bi etkendir , kraliçeyi hangi koşullarda tutuyorsunuz?
merhabalar öncelikle teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için size şöyle söyleyeyim odam sıcak değil ılık ama soğuk biraz kazakla falan hafif hissediliyor bir adet çekmecenin içinde karanlık bir ortamda tutuyorum en az 3 hafta olacaksa 1 yada 2 hafta sonra yeniden görselini atarım yumurtlayalı 1 2 hafta olmuştur çünkü verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

rlanta

Majör
22 Şub 2022
102
78
75
Ödüller
1
LV
1

merhabalar öncelikle teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için size şöyle söyleyeyim odam sıcak değil ılık ama soğuk biraz kazakla falan hafif hissediliyor bir adet çekmecenin içinde karanlık bir ortamda tutuyorum en az 3 hafta olacaksa 1 yada 2 hafta sonra yeniden görselini atarım yumurtlayalı 1 2 hafta olmuştur çünkü verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
1-2 Haftada larvalaşmamaları aşırı anormal bir durum değil fakat sıcak gerekli. En kötü ihtimalle kalorifer derecelerin ne bilmiyorum ama kraliçeyi pişirmeden tüpün altına biraz yalıtımlı katmanlar oluşturup kaloriferin üstüne koyabilirsin. Ama dediğim gibi aşırı sıcaklık olmaması lazım bu yüzden yalıtımı iyi tutturman lazım.

Users who are viewing this thread

Üst Alt