Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Bu arkadaşların cinsi ne ?

MEGURAS1508

Yumurta
12 Tem 2024
11
1
15
LV
0

Arkadaşlar merhaba, bugün köyde bir taşın altını kaldırdım ve kraliçeleri yukarıdaydı. Kraliçeyi, bir tane işçi ve asker aldım yanına.
Bunların türleri nedir ?
20240727_203638.jpg

Benzer konular

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

1 Fotoğraf yok.
2 Tüm koloni ölecek kraliçeyi ve diğer karıncaları bulduğunuz yere bırakın.:oops:

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Arkadaş önemli olan 1 değil 2. cevabım.Bakın kraliçe ve işçileri bulduğunuz yere bırakın bütün koloni ve yumurtalar heba olacak!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ve camponotus.

Ayrıca sakın gazoz şişesinde bakmaya çalışmayın.

MEGURAS1508

Yumurta
12 Tem 2024
11
1
15
LV
0

Dostum kusura bakma ama bunları almak tamamen benim kararım ve seçimim günahıda sadece bana yazılıyor yardımcı olmak istemeyebilirsin anlarım fakat bana hiç insanlık dersi vermeye çalışma lütfen yardımın için teşekkür ederim şuan köydeyim toplamak için içine koydum.

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Doğru günahı size yazılır.Ama canlıları korumak hepimizin görevi.Yardım etmek istememek derken, daha nasıl yardım edeceğim???Ayrıca insanlık dersi vermiyorum insanlığım konuşuyor şu an sizinle.Biraz daha nazik konuşabilirsiniz hani...

MEGURAS1508

Yumurta
12 Tem 2024
11
1
15
LV
0

Okuduysanız yardımınız için teşekkür ettim zaten sadece böyle bir durumda yardım etmek istemeyebileceğiniz belirtmek istedim. Konuşma tarzımda haşin geldiyse af ola kusura bakmayın gayet nazik konuşmaya çalıştım. Tabikide hayvanları korumak hepimizin görevi. Sadece farkettiyseniz zaten koloninin öleceğini haber verip beni uyarmanıza rağmen foto atmışım bunun üstüne hala bu konu üzerinde durmanız beni rahatsız etti, hayvanlar hakkındaki endişeleriniz takdir ettim iyi forumlar.

Begonza

Kraliçe
Moderatör
Deneyimli Hobici
20 Kas 2022
399
337
275
Ödüller
6
LV
3

Doğru günahı size yazılır.Ama canlıları korumak hepimizin görevi.Yardım etmek istememek derken, daha nasıl yardım edeceğim???Ayrıca insanlık dersi vermiyorum insanlığım konuşuyor şu an sizinle.Biraz daha nazik konuşabilirsiniz hani...
Dostum sen insanlığını yapıp uyamışsın, uzatmaya gerek yok. Ve bir Camponotus kolonisi patlatıldı diye ekosistem çökmez. Yanlış anlama wcyi desteklemiyorum ama arkadaş geri salmak istemiyor demek ki yapacak bir şey yok.

karıncaking

Süper Majör
14 Şub 2023
267
75
110
Ödüller
2
LV
1

Dostum kusura bakma ama bunları almak tamamen benim kararım ve seçimim günahıda sadece bana yazılıyor yardımcı olmak istemeyebilirsin anlarım fakat bana hiç insanlık dersi vermeye çalışma lütfen yardımın için teşekkür ederim şuan köydeyim toplamak için içine koydum
Konuyu uzatmak istemiyordum ama bir işe gireceksiniz ayrıntıları iyi gözden geçirmeniz lazım.2-3 günlük araştırma ile hiç bir yere varılmaz,koloninin kraliçesinin alındıktan sonra öleceğini bilmeniz lazımdı madem wc işine girecekseniz,tamam aldınız ama bilmiyordunuz sorarsınız koloniden kraliçeyi aldım sıkıntı olur mu diye.Doğadan bir kraliçe alındı diye ekosistem bozulmaz da o zaman bizde her taşın altından bir kraliçe alalım nasıl olsa doğal denge bozulmaz diye😅

Konuyu uzatmak istemiyordum ama bir işe gireceksiniz ayrıntıları iyi gözden geçirmeniz lazım.2-3 günlük araştırma ile hiç bir yere varılmaz,koloninin kraliçesinin alındıktan sonra öleceğini bilmeniz lazımdı madem wc işine girecekseniz,tamam aldınız ama bilmiyordunuz sorarsınız koloniden kraliçeyi aldım sıkıntı olur mu diye.Doğadan bir kraliçe alındı diye ekosistem bozulmaz da o zaman bizde her taşın altından bir kraliçe alalım nasıl olsa doğal denge bozulmaz diye😅
Hiç kimse de insanlık dersi vermeye çalışmıyor yapmanız gereken bu

Users who are viewing this thread

Üst Alt