Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçemin cinsi ne

YohhArtıqq

Yumurta
22 Ağu 2024
4
0
5
LV
0

Bu kraliçeyi 2 gün önce buldum ama cinsi konusunda emin değilim sizce cinsi nedir ?
1000016579.jpg

Benzer konular

Espresso

Pupa
17 Tem 2024
60
12
30
LV
0

Yani zor bir tür büyük işçili deneyimli birine zor gelmez ama ilk kraliçenizse zor gelebilir çünkü işçileri büyüktür ve kraliçeside kolay kolay stres olabilir un kurdu almakta zorunlu gibi bişey protein ihtiyacını gidermek için. Çok kaynakta bahsedilmez bazı kaynaklara göre ufak bilgiler derledim

YohhArtıqq

Yumurta
22 Ağu 2024
4
0
5
LV
0

Yani zor bir tür büyük işçili deneyimli birine zor gelmez ama ilk kraliçenizse zor gelebilir çünkü işçileri büyüktür ve kraliçeside kolay kolay stres olabilir un kurdu almakta zorunlu gibi bişey protein ihtiyacını gidermek için. Çok kaynakta bahsedilmez bazı kaynaklara göre ufak bilgiler derledim
Açıkçası ilk kraliçem olacak. Un kurdu tedarik edebilirim. Yeterli yer falan da sağlayabilirsem çok güzel olur açıkçası :) Denemek istiyorum. Daha önce bakmış yada bilgisi olan arkadaşlar varsa iletişim halinde olmak isterim..

Users who are viewing this thread

Üst Alt