Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Türü nedir

SkyHawk

Yumurta
7 Tem 2024
29
2
15
LV
0

Merhaba bu dönem bulduğum ikinci kraliçe aslında 3 olacaktı ancak şu şekilde oldu yolda yürürken bir prens bir de kraliçe gördüm prens kraliçeye bağlı durumdaydı kraliçe kaçıyordu kanadı vardı çiftleşmişti alırken elimden atladı ve öldü kardeşim de şimdi bunu bulmuş türü nedir acaba

Ekli dosyalar

• IMG_20250408_185639.jpg
    IMG_20250408_185639.jpg
    57.9 KB · Görüntüleme: 190

Benzer konular

1 Ağu 2024
128
147
105
Ödüller
2
LV
1

Merhaba bu dönem bulduğum ikinci kraliçe aslında 3 olacaktı ancak şu şekilde oldu yolda yürürken bir prens bir de kraliçe gördüm prens kraliçeye bağlı durumdaydı kraliçe kaçıyordu kanadı vardı çiftleşmişti alırken elimden atladı ve öldü kardeşim de şimdi bunu bulmuş türü nedir acaba
Yardımcı olabilmemiz için fotoğraf ekler misiniz?

özca

Pupa
6 Eki 2024
87
32
30
LV
0

Messor kraliçesi hayirli olsun

Çağrı gygsz

Yumurta
15 Ağu 2024
29
8
15
LV
0

Messor kraliçesi hayırlı olsun iyi hobiler

Users who are viewing this thread

Üst Alt