| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
İşçili Messor Kolonisi Arıyorum (Samsun / Kargo) | Almak İsteyenler | 0 | 555 | |
|
|
İstanbul içi Messor Kraliçesi | Almak İsteyenler | 1 | 522 | |
|
|
Ankara içi Messor arıyorum | Almak İsteyenler | 0 | 267 | |
|
|
Sayılık messor acil istanbul içi | Satmak İsteyenler | 0 | 261 | |
|
|
Satılık messor kolonisi | Satmak İsteyenler | 2 | 601 |
Hocam bende bakar körlük var biraz kusura bakmayın bunların hepsi prensesKoloniler yuva içi çiftleşmeyi önlemek için bir uçuşta ya sadece prens ya sadece prenses üretiyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ve hangisi kraliçe hepsinin kanadı tam?
Bu sene yine mi prens üretecekler yoksa prenses mi?
çok az türde olan bir durum bu onlardan hariç çoğu koloninin ikisini beraber ürettiğini gördümKoloniler yuva içi çiftleşmeyi önlemek için bir uçuşta ya sadece prens ya sadece prenses üretiyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ve hangisi kraliçe hepsinin kanadı tam?
Kraliçe olduğunu nerden anladınız? Ben aynı yuvada hem prens hem prenses gördüğüm için demiştim.Fotoğraftakiler kraliçe. Bazi istisnalar hariç bir koloni ya kraliçe ya prens üretiyor bu istisnalardan biride messorlardi diye hatırlıyorum.
Fotoğraftakiler kraliçe değil zaten, sanırım prenses yerine kraliçe yazmış.Kraliçe olduğunu nerden anladınız? Ben aynı yuvada hem prens hem prenses gördüğüm için demiştim.
Arada bi fark var o yüzden öyle dedimFotoğraftakiler kraliçe değil zaten, sanırım prenses yerine kraliçe yazmış.
Prenses olacak soryArada bi fark var o yüzden öyle dedim![]()
Gözlemlediğim kadarıyla ikisinide üretir.Arkadaşlar bu fotoğraf geçen seneden kalma. Ve bu messorlar sanırım prens. Bu sene yine mi prens üretecekler yoksa prenses mi?
Ekli dosyayı görüntüle 31360
|