Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Nasıl protein verebilirim

SavelyeE

Media
10 Eki 2024
100
32
55
LV
0

Yeniden yumurtlayan ve beslemek zorunda kaldığım işçisiz messor kraliçeme defalarca un kurdu verdim ama ilgilenmedi, şekerli suyu içiyor ama birtürlü protein yediremedim, kurdun sıvısını ve ya tohumun tozunu bal ile macun şeklinde verebilir miyim? Karıncaya bir zararı olur mu, sizin önerileriniz neler

Benzer konular

gulletopu

Pupa
30 Tem 2024
80
32
30
LV
0

Proteine ihtiyacı varsa yer zaten, veya yediğini siz görmüyor olabilirsiniz, zorlama besleme yapmanın mânası yok. Haftada bir un kurdu kesin yerse yer yemezse yeterli görüyordur demekki.

Kivanc

Pupa
11 Kas 2024
58
12
30
LV
0

Yeniden yumurtlayan ve beslemek zorunda kaldığım işçisiz messor kraliçeme defalarca un kurdu verdim ama ilgilenmedi, şekerli suyu içiyor ama birtürlü protein yediremedim, kurdun sıvısını ve ya tohumun tozunu bal ile macun şeklinde verebilir miyim? Karıncaya bir zararı olur mu, sizin önerileriniz neler
Messorlar zaten protein ihtiyaçlarının büyük bir kısmını tohumlardan alabilirler

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,059
533
425
Ödüller
13
LV
4

işçiler çıktıktan sonra küçük parçalarla bir-iki haftada bir verin un kurdu çoğunlukla çok yemezler hele ki tek kraliçeyken bitirmesini beklemeyin yem vermek onu strese sokar sadece şuanlık yalnız bırakın sadece

SavelyeE

Media
10 Eki 2024
100
32
55
LV
0

işçiler çıktıktan sonra küçük parçalarla bir-iki haftada bir verin un kurdu çoğunlukla çok yemezler hele ki tek kraliçeyken bitirmesini beklemeyin yem vermek onu strese sokar sadece şuanlık yalnız bırakın sadece
Önceki açtığım konularda belirtmiştim, benimkinin yumurtaları büyümediği için kış uykusuna yatırmıştım ancak beklemediğim bi şekilde kış uykusundayken yumurtladı, aradan da 2 ay falan geçtiği için besleme yapıyorum

Users who are viewing this thread

Üst Alt