| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Messor karıncalarım ölüyor | Karıncalar | 2 | 1K | |
| M | Karincalarim sekerli su icmiyor | Karıncalar | 9 | 2K | |
| A | karıncalarım ölüyor | Sağlık Sorunları ve İlk Yardım | 5 | 3K | |
| A | Karıncalarım protein tüketmiyor | Yem ve Besleme | 1 | 915 | |
|
|
Kraliçe karıncalarımın cinsi ne? | Tür / Cins Sorgulama | 5 | 2K |
Bir 2 haftalık bir tatile çıkıyorum. 10 saatlik bir yolculuk yapacağım. Tatilde karıncası olmayan kolonilerimi yanıma alıp messorlarım evde bırakacağım bir öneriniz var mı
Un kurtları mı böcek olmamaları için buz dolabına bırakabilir miyim
Bir kraliçem yeni yumurtladı diğerinin bir sürü yumurtası var. Yemelerinden korkuyorum inşallah böyle olmazBir kutuya pamuk koy, pamuklarınarasına tüpleri koy. Hiç bu şekilde yolculuğa çıkmadım ama çıkanları duydum. Hiçbir sorun olmadığını söylediler.
İşçisi olamayan kraliçelerini alma işçisi çıkmaya yakinsa al ama sadece yumurtasi olanlari almana gerek yokBir 2 haftalık bir tatile çıkıyorum. 10 saatlik bir yolculuk yapacağım. Tatilde karıncası olmayan kolonilerimi yanıma alıp messorlarım evde bırakacağım bir öneriniz var mı
Bir şey sormak istiyorumBir kutuya pamuk koy, pamuklarınarasına tüpleri koy. Hiç bu şekilde yolculuğa çıkmadım ama çıkanları duydum. Hiçbir sorun olmadığını söylediler.
hafta 4 günlük tetra ları almam gerekir miİşçisi olamayan kraliçelerini alma işçisi çıkmaya yakinsa al ama sadece yumurtasi olanlari almana gerek yok
Soruyu anlayamadım.Bir şey sormak istiyorum
Bir un kurdu sineklikle havakandırılan bir outworld de kaç gün durur ve karıncalar neden un kurtlarınastwksiz davranır tür messor
benımde messorlarım unkurdu sevmiyor havalandırma iyiyse sorun olmaz ama 2 hafta uzun bi süre sıvı karısımlar yap bikac tane birini tuketirler illakiBir şey sormak istiyorum
Bir un kurdu sineklikle havakandırılan bir outworld de kaç gün durur ve karıncalar neden un kurtlarınastwksiz davranır tür messor
Şekerli su hariç nasıl bir karışım olabilirbenımde messorlarım unkurdu sevmiyor havalandırma iyiyse sorun olmaz ama 2 hafta uzun bi süre sıvı karısımlar yap bikac tane birini tuketirler illaki
kralicenin yumurtaları pupa yada büyük larvaysa alabilirsin ama cok tavsiye etmem biraz sekerli su ver bi parcada un kurdu koy bırak stres olmasınlar yeni kraliçeleri almaman cok iyi olur 2 hafta hic strese girmez bolca yumurtlar
Denemelisin ben şekerli yumurta denedim hicbir kolonim içmedi sadece bi messor işçisi bi kere içti gittiŞekerli su hariç nasıl bir karışım olabilir
Kuru karides deniyeceğim karides e bayılıyorlar.Denemelisin ben şekerli yumurta denedim hicbir kolonim içmedi sadece bi messor işçisi bi kere içti gitti
Sonra şekerli su ve kurutulmuş gammarus karisimi yaptim sabah kalktığımda bitirmişlerdi
Deneyerek bulacaksin yada karışım yapmazsan bile balik yemi koy kuru oldugu için çok kirletmez outworldu.hadi kolay gelsin☺
o kuru karides değil kurutulmuş gammarusKuru karides deniyeceğim karides e bayılıyorlar.
|