Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Transfer olmayan trichomyrmex perplexus

ephwe

Pupa
16 Tem 2024
63
7
30
LV
0

Bolca yumurtalı bir trichomyrmex perplexus kraliçemi transfer edemiyorum şuanki tüpünde su neredeyse bitti ve transfer etmem lazım geceleri 7 8 saat ışık altında tutuyorum düzeneği kuruyorum ama geçmiyor sizce ne yapmalıyım

Ekli dosyalar

• 20250206_161624.jpg
    20250206_161624.jpg
    50.3 KB · Görüntüleme: 266

Benzer konular

Emirr

Yumurta
8 Şub 2025
2
0
5
LV
0

Bende yaşamıştım sana önerim yas manuel olarak geçir yada tüplerin ağızlarını birleştirip bantla bu sayede gitme ihtimalleri arttar ben öyle yaptım işede yaradı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bende yaşamıştım sana önerim yas manuel olarak geçir yada tüplerin ağızlarını birleştirip bantla bu sayede gitme ihtimalleri arttar ben öyle yaptım işede yaradı.

Users who are viewing this thread

Üst Alt