Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Adanada kraliçe bulma

attroanzo

Yumurta
7 Tem 2024
5
0
5
LV
0

Yaklaşık 1 haftadır parkta ağaçların altına kaldırımların kenarına ışıkların altına bakıyorum. Merkez parkta arıyorum ancak bulamıyorum. Adanada yaşıyan biri veya bu konuda uzman biri nerelerde aramam gerektiğini söylerse çok sevinirim.

Benzer konular

mabeak

Pupa
1 Tem 2024
78
33
30
LV
0

Yaklaşık 1 haftadır parkta ağaçların altına kaldırımların kenarına ışıkların altına bakıyorum. Merkez parkta arıyorum ancak bulamıyorum. Adanada yaşıyan biri veya bu konuda uzman biri nerelerde aramam gerektiğini söylerse çok sevinirim.
Sadece adanada değil tüm turkiywde aynıdır bulabileceğiniz yerler

Kaldırımların kenarları kaldırımların toprak araziyle birleştiği yerler üstünde ot çalı çırpı olmayan yerler ve sokak lambalarının altı

attroanzo

Yumurta
7 Tem 2024
5
0
5
LV
0

Sadece adanada değil tüm turkiywde aynıdır bulabileceğiniz yerler

Kaldırımların kenarları kaldırımların toprak araziyle birleştiği yerler üstünde ot çalı çırpı olmayan yerler ve sokak lambalarının altı
Zaten oralarda ariyorum ancak bulamiyorum galiba zaman gerek.

nOMERCy

Yumurta
8 Tem 2024
1
0
5
LV
0

hocam her gün bakıyorum adanada etrafa ama henüz denk gelemedim ben de . Uçuşa falan denk gelirsen haber et arayalım beraber

Users who are viewing this thread

Üst Alt