Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Bulundugum bolgede yagis var yarin ucus olurmu

Musa

Yumurta
28 Tem 2024
49
29
15
LV
0

Ben Kırşehirin bi ilçesinde yaşıyorum ve suan bulunduğum bölgede yağmur şiddetli bi şekilde yağıyor sizce yarın yani pazar günü ucus olma ihtimali ne kadar ağustos ayındayız ama messor denk gelirmi veya hangi tür ucus yapabilir bilgisi olan bilgilendirebilirmi

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,059
533
425
Ödüller
13
LV
4

yarın yürüyüşe çıkar bakarsın kimse nerde ne zaman hangi türün uçucağını bilemez

Espresso

Pupa
17 Tem 2024
60
12
30
LV
0

Bunu bende biliyorum fakat ağustos ayında olduğumuz için ucus çok olmadığını biliyorum ondan sordum
Dostum bir çok tür ağustos ayında uçuyor ayrıca bulunduğun bölgede uçup uçmicanı bilemeyiz yani yağmur yağmadan arasan daha yüksekti ihtimalin ama sen genede ara ben birkaç gün önce bir messor buldum ki aramadan bu işler şans işi sen aramaya devam et illaha bulursun👍

Musa

Yumurta
28 Tem 2024
49
29
15
LV
0

Dostum bir çok tür ağustos ayında uçuyor ayrıca bulunduğun bölgede uçup uçmicanı bilemeyiz yani yağmur yağmadan arasan daha yüksekti ihtimalin ama sen genede ara ben birkaç gün önce bir messor buldum ki aramadan bu işler şans işi sen aramaya devam et illaha bulursun👍
2 aydır arıyorum bi tane bulamadım arkadaşım verdi ama kendin bulmak istiyorum bende sanırım şans yok

Users who are viewing this thread

Üst Alt