Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar resimdeki canlıları bir parkta gördüm.. Beyaz olan solucan balıklara verilen beyaz kurt dedikleri canlı mı? Sarı kutucukdakide dubia mı ? Bilir kişiler varsa aydınlatabilir mi?
Dubia hamam böceğinin ana vatanı farklı kıtada bu nedenle dubia olması imkansız bana kalırsa. Ne olduklarına açıklık getirmek gerekirse sarı kutudakiler isopod, beyaz canlılar ise bitki kökü veya bitkinin dalı.
Dubia hama böceğinin ana vatanı farklı kıtada bu nedenle dubia olması imkansız bana kalırsa. Ne olduklarına açıklık getirmek gerekirse sarı kutudakiler isopod, beyaz canlılar ise bitki kökü veya bitkinin dalı.