Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Herkese Selamlar

Cinarr

Yumurta
13 Eyl 2024
5
8
15
LV
0

Ad: Çınar
Mevcut kolonim: 1x Messor St.(50-60 işçili)
Beslediğim başka bir canlı yok
İlgi duyduklarım: Kertenkeleler

Herkese selamlar saygılar ismim Çınar bu hobiye yeni başladım yaklaşık 1.5 ay oluyor. Bazı zamanlar çözüm yolu bulmakta zorlandığım ve başka hobicilerden fikir almak istediğim için bu foruma katıldım ve beklentilerimi karşılayacağından eminim. Umarım herkes aradığı şeyi bu forumda bulur ve istediği amaca ulaşır. Herkese iyi hobiler…🫡

Benzer konular

1 Ağu 2024
128
147
105
Ödüller
2
LV
1

Ad: Çınar
Mevcut kolonim: 1x Messor St.(50-60 işçili)
Beslediğim başka bir canlı yok
İlgi duyduklarım: Kertenkeleler

Herkese selamlar saygılar ismim Çınar bu hobiye yeni başladım yaklaşık 1.5 ay oluyor. Bazı zamanlar çözüm yolu bulmakta zorlandığım ve başka hobicilerden fikir almak istediğim için bu foruma katıldım ve beklentilerimi karşılayacağından eminim. Umarım herkes aradığı şeyi bu forumda bulur ve istediği amaca ulaşır. Herkese iyi hobiler…🫡
Forumumuza Hoşgeldiniz.

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

hoş geldiniz. forumda yeni olduğunuz için bu bilgiyi vermem gerekli forumumuzda birkaç ay önce yasal olmayan canlıların satışı yasaklanmıştır sadece karınca ve karınca malzemeleri ile canlı yemler vb. satılmaktadır bilgi olarak dilediğiniz gibi konu açabilirsiniz

Cinarr

Yumurta
13 Eyl 2024
5
8
15
LV
0

hoş geldiniz. forumda yeni olduğunuz için bu bilgiyi vermem gerekli forumumuzda birkaç ay önce yasal olmayan canlıların satışı yasaklanmıştır sadece karınca ve karınca malzemeleri ile canlı yemler vb. satılmaktadır bilgi olarak dilediğiniz gibi konu açabilirsiniz
Hoşbuldum hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

Users who are viewing this thread

Üst Alt