Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Hobiye başlamak istiyorum yılanmı geckomu

Omer._

Yumurta
16 Eki 2025
1
0
5
LV
0

Öncelikle herkese merhaba hobiye yeni başlıycağım bir yandan corn snake almak istiyorum ama ya elime alışmaz hep agrasif olursa diyede korkuyorum yada aft gecko düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur bakımının basitliği açısından vb.

Benzer konular

baturmf

Yumurta
7 Kas 2025
2
0
5
LV
0

Öncelikle herkese merhaba hobiye yeni başlıycağım bir yandan corn snake almak istiyorum ama ya elime alışmaz hep agrasif olursa diyede korkuyorum yada aft gecko düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur bakımının basitliği açısından vb.
Yılanında geckonunda ayrı gereksinimleri ver en doğrusu hangisinin gereksinimlerini karşılayabilceksen onu almak ama zevk konusunda soruyorsan kesinlikle yılan

Guts

Yumurta
19 Ocak 2026
2
0
5
LV
0

Kanka içinden ne gelirse onu yap sonra pişmanlık yaşama mesela gecko ya yönel ona yönelince aklında yılan mı kaldı hala git corn snake al

hamsi

Yumurta
9 Ocak 2026
6
0
5
LV
0

hobiye başlamak istiyorsan besliyeceğin hayvandan önce senin hayvan beslemeye, gereksinimlerini karşılamayı öğrenmeye alışman lazım. yani başladığın hayvanın bi önemi yok hayvan almadan önce piyasayı bilmeli hayvanın gereksinimlerini öğrenip hayvanı satın almadan önce bunları karşılaman lazım ardından istediğin hayvanı alabilirsin ama benim tavsiyem ilk hayvanın olucağı için morphu önemsiz deneyimli adult yeterli ilgi vermediğin taktirde çabuk yıpranmıyacak bi hayvan alman.

Users who are viewing this thread

Üst Alt