![]() |
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Elinde Jumping Spider olan var mı? | Örümcekler | 0 | 68 | |
E | Jumping spider'ımın Türünü bilen varmı acaba | Örümcekler | 2 | 459 | |
![]() |
Rehber Jumping Spider (Zıplayan örümcek) | Örümcekler | 5 | 2K | |
Z | Jumping Spider'ım galiba yumurtladı. | Örümcekler | 5 | 931 | |
![]() |
Jumping spider var mı | Örümcekler | 5 | 827 |
Tek jumping spider sevmeyen benim herhaldeGeçen sarı buldum aşırı tatlı idi fakat besleyecek yerim olmadığı için saldım belki bidahaki yıl beslerim
Çok tatlılar neyinden nefret ediyorsunTek jumping spider sevmeyen benim herhalde
Çok tatlılarEkli dosyayı görüntüle 26497
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bunlari nasil sevmezsin insanlik sucu
Yok nefret etmiyorum ama yapısı biraz itici geliyo belki o yüzdenÇok tatlılar neyinden nefret ediyorsun
Bu hayvanlarda jest ve mimik var resmen çok tatlı canlılar. Ama tr de wc dışı bulmak zor.Ekli dosyayı görüntüle 26497
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bunlari nasil sevmezsin insanlik sucu
Söylemek yasak mı bilmiyorum ama sürüngen pazarında var ama fiyat açısından biraz mutsuz edebiliraynen öyle cok hos suratları falan. bende var bir tane ama ben yukarda attiklarimdan istiyorum ayri bi havasi var. fakat arkadaslarin dedigine göre bulmasi zormus, bu sıpayla yetinicez artik![]()
Öyle 100-200 liraya alınan canlılar değilde ondan hassaslar tarantula kadar dayanıklı değiller ölüm riski çok en son gelen ithalatta vardı Phidippus regius çifti 2000 liraYa herturlu tarinin ithalatı varda neden jumpingin yok ya![]()
İthalatını biz yapsak bilr bizimkiler piyasanın içinden geçiyor her canlıda adam 650tl ye aldığı versicoloru 850tl'ye satmaya çalışıyorÖhhhh neden bukadar pahalilar ya. Bunun ithalatını biz mi yapsaydik ki
evet ya cok abarti fiyatlar illa sling almak lazimİthalatını biz yapsak bilr bizimkiler piyasanın içinden geçiyor her canlıda adam 650tl ye aldığı versicoloru 850tl'ye satmaya çalışıyor
selam, jumping spider satan birileri var mi? varsa dmden yazarsa sevinirim veya numarasini atsin ben ulasirim.
selam, jumping spider satan birileri var mi? varsa dmden yazarsa sevinirim veya numarasini atsin ben ulasirim.
![]() |