oldukça normal bir durum bence yumurta sayısı çok olabilir döllenmemiş olsa yumurtlamazdı ayrıca begonzanın da söylediği gibi ne zaman yumurtladı kraliçekraliçemin yumurtaları sanki hiç büyümüyor kanatlı bir kraliçe birr sürüü yumurtası var acaba döllenmemiş olabilirmi
Aldıktanoldukça normal bir durum bence yumurta sayısı çok olabilir döllenmemiş olsa yumurtlamazdı ayrıca begonzanın da söylediği gibi ne zaman yumurtladı kraliçe
daha uzun bir süre var önünde kanki hemen çıkmaz, büyümez öyleAldıktan
1 gün sonra
Hayır bir arkadaşa sordum döllenmişmi döllenmemişmi diye dediki eğer yumurtlarsa ya döllenmiş tir yada yumurtaları büyümez yada erkek karınca çıkar dedi diyen kişi karınca çiftliğindendaha uzun bir süre var önünde kanki hemen çıkmaz, büyümez öyle
oldukça normal bir durum bence yumurta sayısı çok olabilir döllenmemiş olsa yumurtlamazdı ayrıca begonzanın da söylediği gibi ne zaman yumurtladı kraliçe
Döllenmemiş prensesler de yumurtlayabilir. Bahsedildiği gibi döllenmemiş yumurtadan erkek çıkar.Hayır bir arkadaşa sordum döllenmişmi döllenmemişmi diye dediki eğer yumurtlarsa ya döllenmiş tir yada yumurtaları büyümez yada erkek karınca çıkar dedi diyen kişi karınca çiftliğinden
Kanka bildiğin gibi havalar soğudu bizimde sadece bir oda sıcak ve orda koltuklar var koltukların altı boş oraya koysam çok titreşim olurmu titreşimi azaltmak için havluya koydum ve koltuklara oturuluyor strese girmezler inşallahDöllenmemiş prensesler de yumurtlayabilir. Bahsedildiği gibi döllenmemiş yumurtadan erkek çıkar.
bunu yeni ogrendim bak enesDöllenmemiş prensesler de yumurtlayabilir. Bahsedildiği gibi döllenmemiş yumurtadan erkek çıkar.
Koltuğa oturuluyorsa titreşim her türlü olur. Ayrıca sıcakta tutmak zorunda değilsin hatta kasım sonu kış uykusuna yatırmanızı tavsiye ederim. Sıcak odanın herhangi bir köşesine koy, boş ver. Kraliçesinden kolonisine hepsini yağlı besinlerle ufak ufak ve sık besle. Uykuya hazırla.Kanka bildiğin gibi havalar soğudu bizimde sadece bir oda sıcak ve orda koltuklar var koltukların altı boş oraya koysam çok titreşim olurmu titreşimi azaltmak için havluya koydum ve koltuklara oturuluyor strese girmezler inşallah
|