Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

konya saat 3 civarı kraliçe

alitheant

Yumurta
12 Haz 2024
24
4
15
LV
0

konya da saat 3 civarında taşın altından böyle bir koloni buldum birazını alıp eve getirdim nem sıcaklık besin ihtiyacı ve türü nedir

Ekli dosyalar

• IMG-20240830-WA0018.jpg
    IMG-20240830-WA0018.jpg
    119.9 KB · Görüntüleme: 228

Benzer konular

MuhammedK28

Majör
28 Haz 2021
119
51
75
LV
0

konya da saat 3 civarında taşın altından böyle bir koloni buldum birazını alıp eve getirdim nem sıcaklık besin ihtiyacı ve türü nedir
Dışarıdan koloniyi bozup eve mi getirdin? Bu hobi böyle sürdürülmüyor yuvaları bozarak tartaklayarak yapamazsın.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dışarıdan koloniyi bozup eve mi getirdin? Bu hobi böyle sürdürülmüyor yuvaları bozarak tartaklayarak yapamazsın.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Begonza

Kraliçe
Moderatör
Deneyimli Hobici
20 Kas 2022
399
337
275
Ödüller
6
LV
3

Daha cinsini bile bilmeden WC yapılmamalıydı bence. Cinsi Pheidole.

alitheant

Yumurta
12 Haz 2024
24
4
15
LV
0

Yuva patlatmaman lazımdı ama türünü sorarsan bana göre pheidole
bu türden sadece bizim evin yakınında 20 ayrı koloni buldum kraliçe yoksa kılına dokunmam ama koloniyi sıfırdan kurmak büyütmekden çok daha zor olduğu için bu şekilde yapıyorum eğer aldığım tür de Multi quenn varsa ihtiyacım kadar alır giderim yok tek bir kraliçeyse geride Kalan işçilerin durumunun muamma olduğu için bütün koloniyi almaya çalışırım etik olarak yanlış buluyor olabilirsiniz ama benim ha dışarıdan koloni satın almışım ha taşın altından bulmuşum aynı şeydir.

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Konu Eylülden kalma .Eski konulara mesaj atmayın lütfen.

Users who are viewing this thread

Üst Alt