Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçe bulamıyorum

Espresso

Pupa
17 Tem 2024
60
12
30
LV
0

Balıkesirin sahil kesimlerinde genelde rüzgarlı olan kısmen ormanlık bir yerde konaklıyorum ama bi türlü kraliçe bulamıyorum kendime belirdeğim 5 yuva var ama her gün kontrol etmeme rağmen uçan karıncalae göremiyorum en yakınımdaki iki yuvada messor ve lasius niger türü olduğumu buldum uçuşlarına baktım ama bu sıcak temmuz ayında olduğunu söylese bile bir türlü bulamadım ne gibi bir hata yapıyorum

Benzer konular

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,059
533
425
Ödüller
13
LV
4

uçuş takvimleri tahmini şeyler gösterdiği ayda olacağının garantisi yok aramaya devam etmek dışı yapıcak çok bir şey yok yağmur sonrası ihtimal artar

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Ormanlık alana çıkın oralarda da arayın sadece bahçenizle sınırlı kalmayın ve sakince, yavaşça arayın. Acele işe şeytan karışır.;)

QRSAX52

Pupa
19 Ara 2020
71
16
30
LV
0

Messor için beklemeyin zaten ekimden önce uçmazlar, Lasius gibi türlerde küçük daha az dikkat çeker orman gibi yerlerden ziyade kaldırım park tarzı daha rahat görebileceğin zeminlerde aramalısın, yağmur faktörü şansını bayağı arttırır

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Katettiğim ormandaki patika ve açık alanlar...

3 Tem 2024
35
17
15
LV
0

Balıkesirin sahil kesimlerinde genelde rüzgarlı olan kısmen ormanlık bir yerde konaklıyorum ama bi türlü kraliçe bulamıyorum kendime belirdeğim 5 yuva var ama her gün kontrol etmeme rağmen uçan karıncalae göremiyorum en yakınımdaki iki yuvada messor ve lasius niger türü olduğumu buldum uçuşlarına baktım ama bu sıcak temmuz ayında olduğunu söylese bile bir türlü bulamadım ne gibi bir hata yapıyorum
YouTube karınca arama videoları var haberin olsun en sevdiğim kanalı önericem karınca çiftliğim youtuba bunu yaz: kraliçe karınca ararken-belgrad ormanı yaz çıkar izle baya bilgilendirici

Users who are viewing this thread

Üst Alt