Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçe mi ? (Evet hâlâ bulamadım)

• Konbuyu başlatan 235471
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01

furkanagax

Süper Majör
16 Ağu 2020
291
94
140
Ödüller
2
LV
1

Gölge düstümü veya serin kapalı havada ara kesin bulursun ama iyi biyer araman lazm

5 Ağu 2020
18
4
30
LV
0

Orman bi alan var çamlık orman ve kurak ot aralarda patikalar var orada arıyorum oraya gidene kadar da kaldırım vb yerlere bakıyorum
Şans işi günde 1 2 saat yürüyüş yapsan yolları falan inceleyerek bulabilirsin umarım genelde yağmur yağacağı zamanlar uçuş yaparlar bende messor uçuşlarını bekliyorum umarım kraliçe karıncalarımız olur =)

enes☆

Kraliçe
Deneyimli Hobici
11 Tem 2020
912
556
375
Ödüller
12
LV
4

Cataglyphis nodus
Balon tür,hobiye başlayalı 2 ay geçmişken başardığım birçok kişinin de ilk bulduğu kraliçe olmasına rağmen başardığı tür.Çok daha zorları var,myrmecia (buldogant,avustralya cinsi)cinsinin bakımına da benziyor catanın bakımı

Son düzenleme:

Asrın

Süper Majör
19 Tem 2020
186
35
105
LV
0

Balon tür,hobiye başlayalı 2 ay geçmişken başardığım birçok kişinin de ilk bulduğu kraliçe olmasına rağmen başardığı tür.Çok daha zorları var myrmecia (buldogant,avustralya cinsi)cinsinin bakımına da benziyor catanın bakımı
Ben risk almak istemedim tekrar bulduğum yere bıraktım.

furkanagax

Süper Majör
16 Ağu 2020
291
94
140
Ödüller
2
LV
1

Ben risk almak istemedim tekrar bulduğum yere bıraktım.
İyi yapmışsın kardeşim bende yeniyim bende çok denk geldim iri olduğu için direk güze çarpio diğerlerini bulmak asıl mesele onun bakımı baya zor büyük alan ister uv ısı lambası lazm biz onun istediği şartları sağlayamazsak yazık hayvana salmak en dorusu

Users who are viewing this thread

Üst Alt