Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar herkese, kraliçe karıncam ölmüş. bu neden olmuş olabilir? işçiler hala sağlıklı bir şekilde dolaşıyor yumurtalarla ilgileniyor. bu süreçten sonra ne yapacağım? help
Ölü kraliçeyi içinden alıp ,başkasından aynı cins bir kraliçe alıp koyabilirsiniz. Ancak kraliçeyi kabullenmeyip öldürebilirler. Ama koloniyi kurtarmanın tek yolu bu.
selamlar herkese, kraliçe karıncam ölmüş. bu neden olmuş olabilir? işçiler hala sağlıklı bir şekilde dolaşıyor yumurtalarla ilgileniyor. bu süreçten sonra ne yapacağım? help
Dostum işin zor tam olarak Messorun hangi türünü beslediğini bilmek zorundasın herhangi bir Messor olmaz. Onu ayarlasan bile Kabul etme olasılığı düşük.
Yapacağın en garanti iş yeni bir Messor alıp larva ve yumurtları ona aktarmak .
Koloninin sayısı küçükmüş en iyi çözüm bu senin için
hepsini ölüme terk ettim, eceliyle öldüler. yapacak bir şeyim yoktu. ilk tecrübe kötü tecrübe oldu. sadece tohum ve şekerli su yeterli olmuyormuş onu anlamış oldum. hiç protein desteği yapmamıştım