Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçem yumurtlamıyor

BahadırSarp

Yumurta
9 Eyl 2024
3
0
5
LV
0

Solenopsis fugax kraliçem 3 haftadır yumurtlamıyor ilk iki hafta sık kontrol ettim merak edip bir haftadır bakmıyordum ama az önce kontrol ettiğim de herhangi bir yumurtlama yok geçen haftaya kadar ıslak pamuğu kazıyordu şuanda da kazmıyorda ne yapmam lazım

Benzer konular

EnesErsoy45

Asker
Editör Şefi
Deneyimli Hobici
27 May 2024
217
213
180
Ödüller
4
LV
2

Cinsin kendisinden yumurta ve işçi alması zaten zor. Normal bir durum aslında. Ama yumurtlamış ve görememiş olabilirsiniz. Cidden küçük yumurtaları var. Tekrar kurulum yapıp geçirmeyi seçebilirsiniz fakat bu defa pamuğun ucunu kuru bırakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca 1 ay boyunca ışık ve titreşimden uzan tutmanız iyi olur.

BahadırSarp

Yumurta
9 Eyl 2024
3
0
5
LV
0

Cinsin kendisinden yumurta ve işçi alması zaten zor. Normal bir durum aslında. Ama yumurtlamış ve görememiş olabilirsiniz. Cidden küçük yumurtaları var. Tekrar kurulum yapıp geçirmeyi seçebilirsiniz fakat bu defa pamuğun ucunu kuru bırakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca 1 ay boyunca ışık ve titreşimden uzan tutmanız iyi olur.
Hocam zaten pamuğu kazdığı zamanlarda pamuğun ucu kuruymuş bende nemi dengelemeye çalışıyor diye pamuğu biraz daha bastırıp iyice ıslattım ondan sonra kazmayı bırakmış çukur hala aynı boyutta. Birde gerçekten cok küçük bir kraliçe kanatlarını ben bulduğum anda düşürdü eğer kanatlarını düşürdüğünü görmeseydim fark bile etmezdim

Ekli dosyalar

• IMG_20240911_225255.jpg
    IMG_20240911_225255.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 197

Users who are viewing this thread

Üst Alt