- 23 May 2020
- 914
- 288
- 275
LV
0
Arkadaşlar messor barbarus türkiyede yok bilginize
Sözüm kesinlikle sana değil, yanlış anlaşılmasın.Arkadaşlar messor barbarus türkiyede yok bilginize
Çok doğru söylüyorsun Burhan ?Ben bu hobiye başlayalı birkaç ay oldu. Benim anladığım kadarıyla tür/cins tahmini çok detaylı bir şey. Aramıza yeni katılan arkadaşlar heyecanlarından dolayı bilgisizce tahminlerde bulunuyor. Bence bu hobi ile birkaç yıl meşgul olmadan tür/cins tahmini yapılmamalı. Tür/cins tahminlerini tecrübeli arkadaşlara bırakalım lütfen. ? (konu ile alakasız olduğunu biliyorum ama söylemek istedim)
Var ama maalesefArkadaşlar messor barbarus türkiyede yok bilginize
Abi çıkarıldı listedenVar ama maalesef
Sana şöyle ispatlayayım. İstanbul'da 2 gün önce messor uçuşu oldu. Kayıtlı verilere göre Messor Structor ilkbahar aylarında uçar. Madem Messor Barbarus Türkiye'de bulunmuyor, o zaman Istanbul'da yakın zamanda gerçekleşen devasa Messor uçuşu hangi türe ait?Abi çıkarıldı listeden
malesef o messor structor uçuşuydu buldun uçuş sırasınd hiç bitane kiraliçeSana şöyle ispatlayayım. İstanbul'da 2 gün önce messor uçuşu oldu. Kayıtlı verilere göre Messor Structor ilkbahar aylarında uçar. Madem Messor Barbarus Türkiye'de bulunmuyor, o zaman Istanbul'da yakın zamanda gerçekleşen devasa Messor uçuşu hangi türe ait?
Sadece messor barbarus ve structor mu varSana şöyle ispatlayayım. İstanbul'da 2 gün önce messor uçuşu oldu. Kayıtlı verilere göre Messor Structor ilkbahar aylarında uçar. Madem Messor Barbarus Türkiye'de bulunmuyor, o zaman Istanbul'da yakın zamanda gerçekleşen devasa Messor uçuşu hangi türe ait?
@BATuhan_Formica sen de bakVar ama maalesef
Ben de var malasefArkadaşlar messor barbarus türkiyede yok bilginize
|