| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Murinusumun bacağı koptu? | Genel Bilgiler (Tarantulalar) | 3 | 1K | |
|
|
L6 murinus icin teraryum önerisi | Genel Bilgiler (Tarantulalar) | 4 | 2K | |
|
|
Murinus Arıyorum | İlanlar Arşivi | 9 | 2K | |
| T | PASİF!! L2 L5 arası Murinus arıyorum | İlanlar Arşivi | 1 | 1K | |
| S | Erkek Murinus ve Metallica arıyorum | İlanlar Arşivi | 0 | 900 |
Abdomeni yeterli büyüklükte ise kabukta olabilir, fotoğraf atabilir misiniz? Naz yapıyor olabilir mi?
Abdomeni yeterli büyüklükte ise kabukta olabilir, fotoğraf atabilir misiniz? Naz yapıyor olabilir mi?
resimdeki gibi duruyor öldümü diye kontrol ettim cımbızla yürüyor ama yerinde yanlızken hareket etmiyor yem vermeyi denedim küçük tartara ve un kurdunu görmezden geliyorAbdomeni yeterli büyüklükte ise kabukta olabilir, fotoğraf atabilir misiniz? Naz yapıyor olabilir mi?
ayrıca ölse bacakları içine cekilir cok bariz anlardınız öldüğünü tavsiyem cımbızla sürekli oynamayın karanlıkta stressiz bir şekilde bakın cok uzun süre aclığa dayanabilirler zaten aylarca 1 hafta sonra tekrar deneyin olmadı tekrar cok sııntı etme yaniEkli dosyayı görüntüle 32042
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
resimdeki gibi duruyor öldümü diye kontrol ettim cımbızla yürüyor ama yerinde yanlızken hareket etmiyor yem vermeyi denedim küçük tartara ve un kurdunu görmezden geliyor
l5 şu an 5cm yaklaşık boyu kapağın üstüne ağ kurmuş açarsam kaçabilir yada strese girebilir o yüzden şimdilik fazla ellemiyorumkapağını açıp flaşlı fotoğraf atarsanız çok daha iyi anlayabilirim yem yemiyor ve yavaşlık var dediğiniz için direkt aklıma kabuk atacağı geldi. ayrıca renginde azda olsa kararma var ise buda kabuk belirtisidir l kaç idi canlı
en son bu hafta çarşamba günü yem verdimen son ne zaman verdiniz
ayrıca ölse bacakları içine cekilir cok bariz anlardınız öldüğünü tavsiyem cımbızla sürekli oynamayın karanlıkta stressiz bir şekilde bakın cok uzun süre aclığa dayanabilirler zaten aylarca 1 hafta sonra tekrar deneyin olmadı tekrar cok sııntı etme yani![]()
cok normal yememesi her gün yemek yemesi ısıtıcı düzgün nem düzgün besimle mümkün zaten zor baya hafada bir verebilirsin 3 günde bir eğer yiyorsa merak etme yani sorun yokl5 şu an 5cm yaklaşık boyu kapağın üstüne ağ kurmuş açarsam kaçabilir yada strese girebilir o yüzden şimdilik fazla ellemiyorum
en son bu hafta çarşamba günü yem verdim
bu yem yememe sorunları cok sıkıntı yaratmıyor kenan abinin gp si 2 yıl falan yem yememiştil5 şu an 5cm yaklaşık boyu kapağın üstüne ağ kurmuş açarsam kaçabilir yada strese girebilir o yüzden şimdilik fazla ellemiyorum
en son bu hafta çarşamba günü yem verdim
Tarantulalar her gün yem yiyecek diye bir şey yok. abdomen yeterli buyuklukteyse kabuk atacaktır nemi ve ısıyı arttırmakta fayda var.Murinus cinsi sling tarantulamı beslemeyi denedim bu gün ama yem yemiyor ağdan kabının başında çok az kıpırdıyor ölmedi ama hareketi azaldı yem yemiyor kabukta olabilirmi bilgisi olan yazabilirmi acaba
tamamdır bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederimTarantulalar her gün yem yiyecek diye bir şey yok. abdomen yeterli buyuklukteyse kabuk atacaktır nemi ve ısıyı arttırmakta fayda var.
|