Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

murinus um yem yemiyor

Lyrex

Yumurta
14 Eyl 2024
4
0
5
LV
0

Murinus cinsi sling tarantulamı beslemeyi denedim bu gün ama yem yemiyor ağdan kabının başında çok az kıpırdıyor ölmedi ama hareketi azaldı yem yemiyor kabukta olabilirmi bilgisi olan yazabilirmi acaba

Benzer konular

Azakcan

Pupa
Moderatör
11 Haz 2024
52
45
30
Ödüller
1
LV
1

Abdomeni yeterli büyüklükte ise kabukta olabilir, fotoğraf atabilir misiniz? Naz yapıyor olabilir mi?

Lyrex

Yumurta
14 Eyl 2024
4
0
5
LV
0

Abdomeni yeterli büyüklükte ise kabukta olabilir, fotoğraf atabilir misiniz? Naz yapıyor olabilir mi?

IMG_20240914_192942.png.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

resimdeki gibi duruyor öldümü diye kontrol ettim cımbızla yürüyor ama yerinde yanlızken hareket etmiyor yem vermeyi denedim küçük tartara ve un kurdunu görmezden geliyor

MehT

Majör
4 Eyl 2022
108
50
75
LV
0

en son ne zaman verdiniz

Ekli dosyayı görüntüle 32042

resimdeki gibi duruyor öldümü diye kontrol ettim cımbızla yürüyor ama yerinde yanlızken hareket etmiyor yem vermeyi denedim küçük tartara ve un kurdunu görmezden geliyor
ayrıca ölse bacakları içine cekilir cok bariz anlardınız öldüğünü tavsiyem cımbızla sürekli oynamayın karanlıkta stressiz bir şekilde bakın cok uzun süre aclığa dayanabilirler zaten aylarca 1 hafta sonra tekrar deneyin olmadı tekrar cok sııntı etme yani :)

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

kapağını açıp flaşlı fotoğraf atarsanız çok daha iyi anlayabilirim yem yemiyor ve yavaşlık var dediğiniz için direkt aklıma kabuk atacağı geldi. ayrıca renginde azda olsa kararma var ise buda kabuk belirtisidir l kaç idi canlı

Lyrex

Yumurta
14 Eyl 2024
4
0
5
LV
0

kapağını açıp flaşlı fotoğraf atarsanız çok daha iyi anlayabilirim yem yemiyor ve yavaşlık var dediğiniz için direkt aklıma kabuk atacağı geldi. ayrıca renginde azda olsa kararma var ise buda kabuk belirtisidir l kaç idi canlı
l5 şu an 5cm yaklaşık boyu kapağın üstüne ağ kurmuş açarsam kaçabilir yada strese girebilir o yüzden şimdilik fazla ellemiyorum

en son ne zaman verdiniz

ayrıca ölse bacakları içine cekilir cok bariz anlardınız öldüğünü tavsiyem cımbızla sürekli oynamayın karanlıkta stressiz bir şekilde bakın cok uzun süre aclığa dayanabilirler zaten aylarca 1 hafta sonra tekrar deneyin olmadı tekrar cok sııntı etme yani :)
en son bu hafta çarşamba günü yem verdim

MehT

Majör
4 Eyl 2022
108
50
75
LV
0

l5 şu an 5cm yaklaşık boyu kapağın üstüne ağ kurmuş açarsam kaçabilir yada strese girebilir o yüzden şimdilik fazla ellemiyorum

cok normal yememesi her gün yemek yemesi ısıtıcı düzgün nem düzgün besimle mümkün zaten zor baya hafada bir verebilirsin 3 günde bir eğer yiyorsa merak etme yani sorun yok :)

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

bu yem yememe sorunları cok sıkıntı yaratmıyor kenan abinin gp si 2 yıl falan yem yememişti

Lectus

Pupa
10 Tem 2022
57
25
30
LV
0

Murinus cinsi sling tarantulamı beslemeyi denedim bu gün ama yem yemiyor ağdan kabının başında çok az kıpırdıyor ölmedi ama hareketi azaldı yem yemiyor kabukta olabilirmi bilgisi olan yazabilirmi acaba
Tarantulalar her gün yem yiyecek diye bir şey yok. abdomen yeterli buyuklukteyse kabuk atacaktır nemi ve ısıyı arttırmakta fayda var.

Users who are viewing this thread

Üst Alt