Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

neden böyle?

Foltes

Yumurta
13 Ağu 2024
22
9
15
LV
0

2 3 günlük kralicem pamuun üstüne cıkmıs ve öyle duruyor? anormal bi durum mu, ilk kralicem oldugu icin herşeyinden tedirgin oluyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

2 3 günlük kralicem pamuun üstüne cıkmıs ve öyle duruyor? anormal bi durum mu, ilk kralicem oldugu icin herşeyinden tedirgin oluyorum.
düzenleme, su pamuğunun.

Benzer konular

Espresso

Pupa
17 Tem 2024
60
12
30
LV
0

Dostum çok deneyimli biri değilim ama nemli olduğu için olabilir su içiyo olabilir anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum ayrıca strese sokmamak için her gün kontrol etme hava alabileceği karanlık bi yere koyup 4 5 günde bir kontrol et o zaten maksimum 2 haftada yumurtlar. iyi hobiler dilerim😀

Foltes

Yumurta
13 Ağu 2024
22
9
15
LV
0

Dostum çok deneyimli biri değilim ama nemli olduğu için olabilir su içiyo olabilir anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum ayrıca strese sokmamak için her gün kontrol etme hava alabileceği karanlık bi yere koyup 4 5 günde bir kontrol et o zaten maksimum 2 haftada yumurtlar. iyi hobiler dilerim😀
bi süredir öylece durunca garibime gitti, stres vs olabilir mi diye.

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Kraliçe zaten pamukta durur genelde.İşi sadece yumurtlamak.Tüpün içinde maraton koşacak hali yok. :D

Foltes

Yumurta
13 Ağu 2024
22
9
15
LV
0

Kraliçe zaten pamukta durur genelde.İşi sadece yumurtlamak.Tüpün içinde maraton koşacak hali yok. :D
Biliyorumda pamuğum en üstüne sokmuş kendisini çok garip duruyo keşke evdeyken fotoğraf çekseydim, söylediğim gibi ilk kraliçem olduğu için herşeyden kuşkulanıyorum.

Foltes

Yumurta
13 Ağu 2024
22
9
15
LV
0

Ekli dosyalar

• IMG_3190.jpeg
    IMG_3190.jpeg
    231.7 KB · Görüntüleme: 209

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Normal bir şey. (y)
Ayrıca kağıt da sarabilirsiniz birkaç kat.

Users who are viewing this thread

Üst Alt