| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| F | Büyük Karınca Ekosistemi Kurulumu | Formicarium ve Yaşam Alanları | 4 | 2K | |
|
|
Ürün Tanıtımı YENİ MODÜLER SİSTEM OUTWORLD VE FORMİKARYUM SİSTEMİ | Malzeme | 0 | 1K | |
| Y | Forum Rütbeleri | Genel Sohbet | 6 | 1K | |
|
|
Rehber Piton Yılanlarda Isı Sistemi | Genel Bilgiler (Yılanlar) | 2 | 2K |
Rütbeler malesef yokForumda aradım ama bulamadım.Arkadaşlar rütbemiz neye göre artıyor?
O rütbeler begeni alınca veya sizin mesajınıza yanıt verilince gelen puanlar ile yükseliyor sizin konuya cevap yazmaları işe yarıyor mudur bilmiyorum yardımcı olabildiysem sevinirim başka sorularınız olur ise belirtebilirsiniz İyi Hobiler DilerimHayır rütbe derken yumurta yazıyor ya onu kastettim.10 tepki ve mesajı aşınca rütbe atlayacağımı zannettim olmadı...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Mesela siz süper majörsünüz.
O sistem yeni gelmiş olabilir tam olarak bilmiyorum, o dediginiz tepki puanı seçenekleri yüksek ihtimalle başka birşey. Çünkü dedigim gibi begeni alınca veya sizin mesajlarınıza yanıt verilince yükselmeye başlayan bir sistemHayır başkaları yazmıyor mesajları ben yazıyorum. Mesela forumun ana sayfasında ilk girdiğimde 10 sınırlı mesaj ve tepki puanı gibi bir seçenek vardı.İkisinide de doldurdum ama hala yumurtayım.![]()
|