ankaralıhilti
Pupa
- 28 May 2022
- 56
- 11
- 30
LV
0
Selamlar 3 senedir karınca ve tarantula hobisiyle iç içeyim kuzenlerimin tarantulalarıyla çok ilgilendim çok bilgi edindim ama ancak bu sene tari alabildim bugün sebze verirken un ve buffalo kurtlarımda çok fazla miktarda beyaz mite gördüm sadece 4 gün içinde inanılmaz bi mite popülasyonu olmuş bunun sebebininde buffalo kurtlarının kabının tabanına yapışmış patates olduğunu düşünüyorrum fakat ikisi yan yana duruyodu hemen birbirine aktarılmış neyse ben buffalo ve un kurtlarını bir parka döktüm kaplarını sirke ve limonla yıkayacağım sonra hysterocrates gigas tarantulamdada çok az beyaz mite olduğunu gördüm yine lp tarantulamdada vardı kaplarını bu akşam işten gelince değiştireceğim biraz forumdaki tarantula hastalıkları konusundan baktım ama fazla detaylı değildi ve ne yapacağımı bilemedim onun dışında dubialara bulaşmamıştı fakat onlarında kabını değiştiricem başka ne yapmalıyım limon diyor ama direk kaplarına limonmu koymam lazım ben daha önce ve şuanda karınca beslerken hiç mitela karşılaşmadım bugün 2 tane daha tari gelecek şimdiden teşekkürler @Erastes @Yushlen @Yetkin siz iyi bilrisiniz lütfen yardım edin.