Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün fotoğraf çekmiştim böyle duruyor sağlıklı bir şekilde büyümedi alttan apse gibi bir şey çıkıpta büyüdü farklı bir yere sorduğumda parazit veya hamile olabilir cevabını almıştım ama hiç çiftleşmedi diye biliyorum
Hayır hiç bir renk değişikliği yok ben bunu yaklaşık 1 2 ay önce adult olarak almıştım kabuk sayısını bilmiyorum. Almadan hemen önce kahverengileşip kabuğa girdi zaten ama bir türlü atamadı
Hayır hiç bir renk değişikliği yok ben bunu yaklaşık 1 2 ay önce adult olarak almıştım kabuk sayısını bilmiyorum. Almadan hemen önce kahverengileşip kabuğa girdi zaten ama bir türlü atamadı
erkek olduğu için yaşlanıp organlarında sıkıntılar oluyor olabilir, adult erkekler kabuk atmazlar genelde ömürleri kısa olur atamadan ölürler çoğu zaman
erkek olduğu için yaşlanıp organlarında sıkıntılar oluyor olabilir, adult erkekler kabuk atmazlar genelde ömürleri kısa olur atamadan ölürler çoğu zaman