Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Tarantulanın abdomeninde şişlik

ÖmerFK

Yumurta
7 Ara 2024
4
0
5
LV
0

Merhaba yaklaşık 1 aydır kabukta olan tarantulamın abdomeninde değişik bi şişlik oluştu ve gitgide daha da büyüyor nedir bu bilgisi olan var mıdır?

IMG_20241207_232845.jpg

Benzer konular

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

ilk defa gördüm doğrusu üstten fotoğraf atabilir misiniz bunun bir sorun olduğunu sanmıyorum

ÖmerFK

Yumurta
7 Ara 2024
4
0
5
LV
0

ilk defa gördüm doğrusu üstten fotoğraf atabilir misiniz bunun bir sorun olduğunu sanmıyorum
Dün fotoğraf çekmiştim böyle duruyor sağlıklı bir şekilde büyümedi alttan apse gibi bir şey çıkıpta büyüdü farklı bir yere sorduğumda parazit veya hamile olabilir cevabını almıştım ama hiç çiftleşmedi diye biliyorum
Screenshot_2024-12-08-12-50-32-682_com.miui.gallery.jpg

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,059
533
425
Ödüller
13
LV
4

adult erkek gibi görüyorum adult olalı ne kadar oldu ve anüs tarafında bi beyazlık vs var mı

ÖmerFK

Yumurta
7 Ara 2024
4
0
5
LV
0

adult erkek gibi görüyorum adult olalı ne kadar oldu ve anüs tarafında bi beyazlık vs var mı
Hayır hiç bir renk değişikliği yok ben bunu yaklaşık 1 2 ay önce adult olarak almıştım kabuk sayısını bilmiyorum. Almadan hemen önce kahverengileşip kabuğa girdi zaten ama bir türlü atamadı

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,059
533
425
Ödüller
13
LV
4

Hayır hiç bir renk değişikliği yok ben bunu yaklaşık 1 2 ay önce adult olarak almıştım kabuk sayısını bilmiyorum. Almadan hemen önce kahverengileşip kabuğa girdi zaten ama bir türlü atamadı
erkek olduğu için yaşlanıp organlarında sıkıntılar oluyor olabilir, adult erkekler kabuk atmazlar genelde ömürleri kısa olur atamadan ölürler çoğu zaman

Users who are viewing this thread

Üst Alt