Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Termit

• Konbuyu başlatan Mssr
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05

Mssr

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
18 May 2020
1,049
465
375
Ödüller
13
LV
4

Arkadaşlar bilgisi olanlardan termit bakımı, dişi erkek termit nasıl bulunur bir kaynak bekliyoruz.

Benzer konular

Ömer Faruk Karanfil

Kraliçe
Deneyimli Hobici
16 Haz 2020
572
447
325
Ödüller
8
LV
3

farklı setup istiyorlar ve ahşap yiyiyorlar, bence karınca daha ilgi çekici, "benim görüşüm"
birde setupları çok sıkıntılı, susuzluk yüzünden ölenleri çok gördüm

Onlorot

Kraliçe
İş Ortağı
Moderatör
Deneyimli Hobici
1 May 2020
934
707
375
Ödüller
16
LV
5

Bir kere uçuşlarına denk gelmiştim pek bir bilgim yok artık uçuş mu yapıyorlar ne biliyim kanatlılardı bir sürü onlara karıncalar saldırıyordu kaçan kaçıyordu. Bir kaç saat sonra gezmeye çıktığımda biri önde biri arkada tren gibi bir sürü termit gördüm ikili ikili çift olmuş geziyorlardı sanırım kral termit ve kraliçe termitlerdi. Uçuş hakkında gözlemlerim bunlardı Haziran ayında karşılaştım pek bir bilgi ve ilgim yok termitlere karşı.

Mssr

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
18 May 2020
1,049
465
375
Ödüller
13
LV
4

Bir kere uçuşlarına denk gelmiştim pek bir bilgim yok artık uçuş mu yapıyorlar ne biliyim kanatlılardı bir sürü onlara karıncalar saldırıyordu kaçan kaçıyordu. Bir kaç saat sonra gezmeye çıktığımda biri önde biri arkada tren gibi bir sürü termit gördüm ikili ikili çift olmuş geziyorlardı sanırım kral termit ve kraliçe termitlerdi. Uçuş hakkında gözlemlerim bunlardı Haziran ayında karşılaştım pek bir bilgi ve ilgim yok termitlere karşı.
benim biraz bilgim var ama genede ne yapıcağımı bilmiyorum bir kere bahçede çürük bir tahta kırdım içi termit doluydu sonra bir süre sonra bir baktım karıncalar istila etmiş

Mikobaba

Süper Majör
5 Tem 2020
113
38
105
LV
0

SİZLER İÇİN BİR KONU AÇTIM DOSTLARIM BULABİLDİĞİM BÜTÜN BİLGİLERİ PAYLAŞTIM SEVİLİYORSUNUZ...:love:

Users who are viewing this thread

Üst Alt