MiboReiZ
Media
- 19 Tem 2020
- 98
- 18
- 50
LV
0
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
messor cinsi kraliçemin türü nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 0 | 554 | |
|
|
Evdeki örümcek türü nedir? | Örümcekler | 1 | 940 | |
|
|
Örümcek Türü Nedir? | Örümcekler | 1 | 1K | |
|
|
Türü nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 4 | 1K | |
| A | Kraliçe mi, kraliçeyse türü nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 4 | 2K |
Aynı kraliçeden bir tane daha var onun işçisine benzer bi işçi ekledim (işçinin türünü bilmiyorum benziyor die ekledim pupalarda aynı yuvadan)türünü bilmeden pupaları nasıl ekledin
lasiusların uçuşu bitti bu anca lasius flavustur o pupaları al benceAynı kraliçeden bir tane daha var onun işçisine benzer bi işçi ekledim (işçinin türünü bilmiyorum benziyor die ekledim pupalarda aynı yuvadan)
lasiusa lasius pupası verilebilir, bende camponotusla karma bir kolni oluşturmuştum güzel görünüyor gerçekten, pupaları çıkartma yani,Türe gelecek olursak bilemiyorum bende, niger gibi geldi bana.
işçi ekleme pupa ekleme gibi işlemez.Pupaların yanında 1 işçide koymuştum pupanın kolonisinden ama işçiyi öldürdü maalesef![]()
camponotuslarda karma kolonimi bunu deneyeceğimlasiusa lasius pupası verilebilir, bende camponotusla karma bir kolni oluşturmuştum güzel görünüyor gerçekten, pupaları çıkartma yani,Türe gelecek olursak bilemiyorum bende, niger gibi geldi bana.
7 tane siyah major vardı kolonide birkaçta normal boy siyah işçi, geçen haftada şu turuncu kırmızı fellah olanlardan 2 major ve bolca işçi pupası ekledim, daha çıokmadılar ama süper görüneceğine eminim. Bu arada kraliçe sanctus kraliçesi.camponotuslarda karma kolonimi bunu deneyeceğim
![]()
Valla bana sorma, küçük türlerle aram hiç iyi değil ?Bu arada işçinin türlerini nasıl anlıyoruz çok küçükte
dostum bu hobide her zaman tecrübe edeceksin mesela kraliçeye veya işçiye tek bir bakış atıp türünü söyleyebileceksin sadece biraz daha araştır küçük türler konusunda uzman sayılırım istediğn birşey varsa sorabilirsinBu arada işçinin türlerini nasıl anlıyoruz çok küçükte
Öyle galiba. Tamm anlayamadım ama öyle gibi.lasius niger e benziyor ama neglegtus olucağını düşünüyorum bacakların rengi ucu sarı kökü siyaha kayan bir ton mu
Lasius neglectus olması lazımKraliçenin türü nedir?? (İşçi ve pupaları bugün ekledim işçiyi öldürdü)
|