Türü nedir acaba
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Türü nedir acaba
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Türü nedir acaba
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Evimde karınca buldum türü nedir | Tür / Cins Sorgulama | 1 | 464 | |
|
|
messor cinsi kraliçemin türü nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 0 | 407 | |
| M | Türü nedir | Tür / Cins Sorgulama | 4 | 1K | |
|
|
Türü nedir | Tür / Cins Sorgulama | 7 | 2K | |
|
|
Evdeki örümcek türü nedir? | Örümcekler | 1 | 728 |
Camponotus lateralis gibi,koloni mı patlattınız?Türü nedir acaba
Koloni patlatmadım fotoğraf ve videoya aldıktan sonra kraliçeyi saldımCamponotus lateralis gibi,koloni mı patlattınız?
Bende companatus latelaris diye düşündüm ama biraz farklıKoloni patlatmadım fotoğraf ve videoya aldıktan sonra kraliçeyi saldım
Birde video atacaktım ama atamadım bir türlü anlaşılmıyor çokKoloni patlatmadım fotoğraf ve videoya aldıktan sonra kraliçeyi saldım
Bende companatus latelaris diye düşündüm ama biraz farklı
Eğer kraliçeyi yuvadan alıp geri salarsanız yine patlatmış olursunuz. Ama kraliçeyi bulup sonra fotoğraf çekip saldıysanız başka tabi ki.Koloni patlatmadım fotoğraf ve videoya aldıktan sonra kraliçeyi saldım
Adam patlatmadı diyor. Neyin kafasındasınız?Cins tür soracaksanız sadece işçileri çekmeniz yeterliydi. Neden kraliçeyi aldınız?
Arkadaşlar taş altında bulduğum bu koloniyi incelerken kraliçenin taşta olduğunu gördüm koloni zaten Multi Queendi sanırım kraliçeyi nazikçe aldım fotoğrafını çektim koloniyide videoya aldım ama atamadım karıştırıyorum buraya birşey atarken.kraliçeyi fotoğrafladıktan sonra hemen alıp gerisin geri aynı yere saldım ve düzgün bir biçimde kapatıp taşı ayrıldım herhangi bir zarar söz konusu değil içiniz rahat olsun
|