| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Evimde karınca buldum türü nedir | Tür / Cins Sorgulama | 1 | 460 | |
|
|
messor cinsi kraliçemin türü nedir? | Tür / Cins Sorgulama | 0 | 405 | |
| M | Türü nedir | Tür / Cins Sorgulama | 4 | 1K | |
|
|
Türü nedir | Tür / Cins Sorgulama | 7 | 2K | |
|
|
Evdeki örümcek türü nedir? | Örümcekler | 1 | 725 |
Kahin değiliz fotoğraf atarsanız yardımcı olabilirizkonya da saat 8-9 civarında böyle bir kraliçe bulmuştum türü nedir hasatçımıdır je tür besinler sever bilen var mı
fotoğraf atarmısınız?konya da saat 8-9 civarında böyle bir kraliçe bulmuştum türü nedir hasatçımıdır je tür besinler sever bilen var mı
Kraliçeyi üstten çeker misiniz? Bir de hasatçı bir tür değil, tohumları alabilirsiniz.konuyu açarken bir sorun oluşmuş ondan fotoğrafları yüklenmemiş şimdi attım (not:abnomeni sivri ve hızlı bir tür)
konya da saat 8-9 civarında böyle bir kraliçe bulmuştum türü nedir hasatçımıdır je tür besinler sever bilen var mı
Tohumlar ve işçi niye eklenmiş anlam veremedim türünü bilmeden böyle şeyler yapmakta bi hayli ilginç evet kraliçe lasius ama işçinin orda ne işçinin orda ne işi var?Bence bi temizlik yapın iyi hobilerBu işçi Lasius işçisine benzemiyor, işçiyi dışarıdan mı eklediniz?Ekli dosyayı görüntüle 31480
1 haftalığına köye gittim un kurdu versem kirlenir küf falan yapar diye tohum ekledim gelince geri çıkardım.ben bu kraliçeyi tetrimorium sanıp aldım ama işçisi böyle çıkınca sonradan türünü sorayım dedim yoksa dışarıdan bir işçi falan eklemedim.Tohumlar ve işçi niye eklenmiş anlam veremedim türünü bilmeden böyle şeyler yapmakta bi hayli ilginç evet kraliçe lasius ama işçinin orda ne işçinin orda ne işi var?Bence bi temizlik yapın iyi hobiler
|